SPAR 800kr.

Bålfad i støbejern med granitfod – DEMO

495,00 kr.

HELT NYT BÅLFAD UDEN FOD. DET ER VELEGNET TIL AT GRAVE NED ELLER MAN KAN F.EKS. BRUGE ET DÆK ELLER EN BETONRING SOM FOD.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1078-1 Kategori:

HELT NYT BÅLFAD UDEN FOD. DET ER VELEGNET TIL AT GRAVE NED ELLER MAN KAN F.EKS. BRUGE ET DÆK ELLER EN BETONRING SOM FOD.

Elegant bålfad i sort støbejern

Et bålfad er et virkeligt hyggeligt samlingspunkt for familie og venner, der er ikke noget som lyden af knitrende ild og den dejlige varme på en sommeraften i haven. Eller en vintereftermiddag efter sneboldkampen.

Dette bålfad passer fint til en lidt mindre terrasse og kan også bruges som en smuk velkomst ved hoveddøren, når der kommer gæster.

Mål: Ø39

Vægt: 10 kg

Vægt 10 kg
Montering

Fritstående

Energikilde

Brænde

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.