SPAR 500kr.

Bålfad i støbejern med rund granitfod – DEMO

795,00 kr.

Varenummer (SKU): 1080-1 Kategori:

OBS!! 2 STK. DEMOVARE

NR. 1: NY VARE MED KNÆKKET GRANIT PÅ INDERSIDEN SOM IKKE KAN SES NÅR BÅLFADET ER MONTERET

NR. 2 NY VARE MED REVNET GRANIT PÅ  SOM ER MEGET UTYDELIG OG IKKE ER GENNEMGÅENDE

SKRIV I KOMMENTARFELTET HVILKEN NR. DU ØNSKER

Dette bålfad vil ikke kun pryde terrassen eller haven, men vil også holde dig og dine gæster varme, når I nyder et glas rødvin ude på terrassen eller i haven en kølig sommeraften. Der er samtidig fin plads til at børnene kan poppe pocorn eller riste skumfiduser.

Selve fadet er udført i sort støbejern. Fadet er placeret på en rund granitfod, der giver bålfadet et elegant look. Så vælg netop dette bålfad, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af din terrasses indretning.

Mål foden: Ø 70 cm x 15 cm.

Bålfadet: Ø 60 cm

Vægt: 70 kg.

Vægt 70 kg
Montering

Fritstående

Energikilde

Brænde

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.