Bromic Heating – Tungsten Smart-Heat Electric – 2000 watt.

6.195,00 DKK

Med denne tungstens-terrassevarmer fra Bromic får du virkelig noget helt særligt!
Især velegnet til større arealer, da den har en formidabel effekt på trods af vind og vejr.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 86228 Kategorier: ,

Smart-Heat Electric fra Bromic Heating – kendt for fremragende præsentationer og uovertruffen kvalitet

En tungsten elvarmer skiller sig ud fra de traditionelle elektriske terrassevarmere på markedet, da den er udstyret med en spektral reflektor, der giver en bedre fordeling af varmen. Varmerøret er matteret, hvilket giver lyset fra terrassevarmeren en behagelig glød og reducerer blænding.

Varmeren har en korrosionsbestandig, varmebehandlet belægning, der giver en stor holdbarhed samt forlænger kabinettets levetid. Denne model er udført i en hvid farve, der passer ind i de fleste miljøer. Den flotte hullede front er med til at løfte designet.

En tungstens-varmer giver samme varme som infrarøde varmere og afgiver et svagt gulligt skær. Varmeren har forholdsvist kort opstartstid og virkelig god energiudnyttelse. Den er især god til større arealer, da den har en formidabel effekt på trods af f.eks. vind.
Vær opmærksom på, at tungstensvarmerne fås både med gas og el som energikilde. Vælger du gas, har du brug for at kunne tilslutte både el og enten gasflaske eller naturgas. Ved en tungstensvarmer på el kræves naturligvis kun en stikkontakt.

 

Vægt 9 kg
Montering

Væghængt / Lofthængt

Materiale

Rustfrit stål

Effekt

2000W

Dækning

6 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Producent

Bromic Heating

Energiudnyttelse

94%

Farve

Hvid

Mål

111,7 x 21,4 x 8,6 cm.

Rørtype

Tungsten

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Shopping Cart