SPAR 2100kr.

Heatcare infrarød kortbølge terrassevarmer med fjernbetjening og app-styring – Sort – 2000W – DEMO

1.595,00 kr.

VAREPRØVE – UBRUGT

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 20990-1 Kategori:

VAREPRØVE – UBRUGT

Terrassevarmeren kan styres ved hjælp af smartphone (iOS og Android). Den leveres tillige med fjernbetjening, for dem der ikke ønsker at bruge APP.

Via APP kan du kontrollere hver terrassevarmer individuelt (op til 15 enheder samtidig).Tænd og sluk funktion, trinløs regulering og timer funktion.

Terrassevarmeren er udført i førsteklasse materialer, for at sikre en lang levetid. Modellen er udført i ekstruderet aluminium. Aluminium er vedligeholdsfrit og ruster ikke.

Reflektoren er en vigtig del af terrassevarmeren. En mat reflektor kan reducere varmen med op til 50% i forhold til en blank reflektor. Terrassevarmeren leveres med en kvalitets reflektor, som vil holde sig blank år efter år og som udnytter varmen maksimalt.

Ultra Low Glare + teknologien reducerer lyset fra varmelampen med hele 80% (sammenlignet med traditionelle infrarøde terrassevarmere).

Terrassevarmeren har en IP65 godkendelse.  Det betyder kort og godt, at du kan placere varmeren hvor som helst, da den tåler alt slags vejr. Kvaliteten af materialerne i terrassevarmeren, gør der kun skal være en sikkerhedsafstand på 20 cm. op til loft

100% støj- og lugtfri.
Easy-fix system (Nem udskiftning af rør).
Levetid på element: Ca. 5000 timer.
Inklusiv væg/ loft beslag. 1,9 meter ledning og stikprop.

Vægt 3 kg
Dækning

10 – 12 m2

Effekt

2 kW

Energikilde

EL – 230V

Farve

Sort

Mål

56 x 14 cm

Materiale

Aluminium

Montering

Væghængt / Lofthængt

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Heatcare

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.