SPAR 1300kr.

Solamagic PREMIUM 2000W Bluetoothstyring Antracit – Demo

4.695,00 kr.

Varenummer (SKU): 11029-1 Kategorier: , ,
UDSTILLINGSMODEL – NY OG UBRUGT.
 
SPAR KR. 1.000,00. NORMAL PRIS KR. 5.995,00. NU KUN KR. 4.9995,00

 

Med denne terrassevarmer får du varme for alle pengene, så du kan tilbringe flest mulige timer på terrassen.

 
Alle Solamagic PREMIUM varmere er opdateret pr. april 2019 og yder nu om muligt endnu mere, end de tidligere modeller. 
Den energirigtige varmelampe med Solamagic No-Glare-teknologi afgiver 90% mindre udstrålingslys, den er udstyret med de helt nye high performance varmeelementer og nye sølvbelagte og asymmetriske reflektorer, som forbedrer varmereproduktionen og varmedistributionen med op til hele 15-18%.
PREMIUM serien er fremstillet med det nye, ultra-sikre optimerede softstart-system, der sikrer endnu bedre mod fejl på elnettet og lynnedslag. 
Derudover er designet gennemført ned til mindste detalje. Serien er udviklet til dig, der stiller høje krav til både æstetik og funktionalitet. Du fornemmer det med det samme, denne terrassevarmer i en klasse for sig. Det slanke elegante design, den gennemførte finish og den høje kvalitet i alle komponenter sikrer, at terrassevarmeren til enhver tid matcher dine forventninger.
 
PREMIUM serien er terrassevarmere med opdateret W-parabol/-reflektor, som øger levetiden for varmelegemet med op til 10% i forhold til tidligere Solamagic Eco+ Pro modeller. Du får dermed en lang levetid helt op til 10.000 timer og 5 års garanti (jf. leverandørens betingelser). Du får en terrassevarmer, som er op til 80% billigere at bruge end gasvarme, og op til 42% mere effektive end en gennemsnitlige varmelamper og 8-10% højere udgangseffekt i forhold til tidligere modeller. 

Teknologien føles som når man opvarmes af solen, dog uden UVA- og UVB-stråler. Det er dig, der får gavn af den dejlige varme og ikke luften omkring dig. Der er ingen støj- eller lugtgener fra Solamagic´s terrassevarmere, og den har fuld varmeeffekt så snart den tændes.  Varmen styrer du nemt og enkelt med fjernbetjeningen.

Terrassevarmeren er velegnet til opsætning på væg, loft, i markisen, parasol samt på Solamagic Stativ (tilkøb). Den er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, og har en IP X4 godkendelse, som gør den kan hænge ude hele året, og tåler al slags vejr. Terrassevarmeren er derfor velegnet til både professionelt erhverv samt privat brug – på terrasser, altaner, balkoner, i orangeriet, havepavillonen eller hobbyrum m.m. og kan med sine 1400 Watt opvarme et areal på op til 14 m2.

Dette produkt er med BTC teknologi, hvilket giver dig mulighed for at betjene terrassevarmeren direkte via din smartphone – fra sluk/tænd funktion til fuld varmestyrke. Du henter blot den gratis Solamagic ConnectMe app og styrer så nemt og enkelt en eller flere terrassevarmere.

Der medfølger de helt nye T-fix beslag til montering, som er designet således at der automatisk skabes den fornødne sikkerhedsafstand til væg og loft. Samt kabel på 2,5 m og jordstik. 

Mål: 63,0 x 20,0 x 10,0 cm. (L x B x H).

Vægt: 4,0 kg.

Kipvinkel: 30 grader 

Se teknisk datablad

Vægt 4 kg
Montering

Væghængt / Lofthængt

Materiale

Aluminium/Rustfri Stål

Effekt

0 kW, 2

Dækning

10 – 12 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Solamagic

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.