Sunred Royal Diamond Terrassevarmer, Silver, 3000W

2.295,00 DKK

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 2015004 Kategori:

OBS!! VAREN ER UDSOLGT OG LEVERINGSTIDEN ER UKENDT

Med denne terrassevarmer behøver ingen fryse længere. Den giver virkelig god varme på de kølige sommeraftener på terrassen, altanen, i vinterhaven eller orangeriet.

Royal Diamond Silver 3000 fra Sunred giver straks meget varme med en kapacitet på 3000 watt.
Et lag af roseguldblad på varmeelementet (golden tube teknologi) bringer mere intens varme gennem den ekstra refleksion. Varmeren udstråler et blødt rødt lys, opvarmer umiddelbart efter tændingen og varmen påvirkes ikke af vind.
Terrassevarmeren er økonomisk i drift, da den virker med strålevarme, hvilket vil sige, at det kun er det, som strålerne rammer, der bliver varmet op, og ikke luften.

Varmeren er sammensat af to moduler, som betjenes via medfølgende fjernbetjening, samt en On/Off-knap i gavlen. Der medfølger beslag og kæde til montering i henholdsvis væg og loft. Denne elegante varmer er udført i aluminium.

Med mulighed for placering i loftet, kan man ved central placering i forhold til havebordet, sikre at alle personer rundt om bordet får en ligelig fordeling af varmen. 

Rørerne i denne varmelampe er de populære “Low Glare”-rør, som giver en væsentlig reduktion i lyset fra varmerørerne, kontra de ældre modeller på markedet. Rørerne har en lang levetid på 8000 timer. Hvert rør yder 1500 W.

Terrassevarmeren er IP54 kategoriseret, hvilket betyder at den fint kan hænge ude selv om, det skulle ske at regne lidt.

Mål: 102 x 12 x 12 cm.

Vægt: 2,8 kg.

Ledning 1,8 m.

Vægt 2 kg
Montering

Væghængt / Lofthængt

Materiale

Aluminium/stål

Effekt

3 kW

Dækning

12 – 14 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Shopping Cart