Tansun Varmere

Tansun er et engelsk firma, som har lavet kvalitets varmere til det europæiske marked i mange år. De var faktisk de første, der begyndte at bruge infrarøde rør.
Alt bliver produceret i på deres egen fabrik i England, så der er høj kvalitet og smukt finish.
Deres produkter kan bruges både privat og til erhverv.

Tansun laver væghængte modeller, som også kan placeres i loftet samt i parasoller og markiser, derudover også modeller til indbygning i loftet.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

Viser alle 9 resultater

Siden 1982 har Tansun udviklet og produceret varmelamper bl.a i samarbejde med Philips og OSRAM. Produkterne fra Tansun er veldokumenterede, af højeste kvalitet og produceret i England.

Tansuns infrarøde terrassevarmere er i kortbølge spektret. Det betyder, at de er nogle af de mest effektive modeller. Tansuns varmelamper udnytter 94% af energiforbruget til direkte, retningsstyret varme. De sidste 6% udnyttes til lys.

Energien går ikke til spilde ved opvarmning af luft, som det er tilfældet ved andre traditionelle terrassevarmere.
Infrarøde kortbølgestråler er rene varmestråler. De opvarmer ikke luften, men udelukkende det objekt, de rammer. Sammenligner man kortbølgestrålerne med solens stråler, svarer de kortbølgede infrarøde strålers varmeeffekt til den umiddelbare varme, man fornemmer, når solen titter frem fra en sky.
Infrarøde kortbølge el terrassevarmere indeholder, til forskel fra solen, ingen skadelige ultraviolette stråler.

Terrassevarmeren opnår fuld effekt på under 1 sekund. De infrarøde kortbølgerør i terrassevarmeren bliver ikke svækket af alder, men giver fuld effekt i hele deres levetid. Levetiden på rørene er udmålt til 5000 – 7000 brændetimer.