Returnering af varer

Ønsker du at returnere en vare, du har fortrudt eller ikke lever op til dine forventninger, kan det ske via dette link: https://return.shipmondo.com/terrassevarmerdk

Vi gør opmærksom på nedenstående tekst med skråt, som også fremgår af de handelsbetingelser, du accepterede, da du bestilte din vare.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte os på info@terrassevarmer.dk

Fortrydelse af køb

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret, gældende fra du modtager varen. terrassevarmer.dk yder dog den ekstra service til alle vores kunder, at de kan fortryde købet inden for 30 dage. Du har derfor ALTID* ret til at returnere en vare inden 30 dage fra modtagelsen, hvis du af en grund fortryder dit køb. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og i original emballage, som modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Vi gør opmærksom på at der ikke må påsættes tape eller pakkesedler direkte på original emballagen og vare skal pakkes forsvarligt så man undgår fragtskader. Vi accepterer ikke varer sendt til pakkeshops.

*Demo-varer og udvalgte bestillingsvarer ydes der ikke returret på

Hvis du fortryder købet, skal ovenstående link benyttes. 

Når vi har modtaget og kontrolleret varen, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage. Du skal sørge for, at varen er forsvarligt pakket og du skal selv betale fragten tilbage til os. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi varens pris til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.