Solamagic

GØR DEN GODE TID UDE ENDNU BEDRE

Varme er ikke kun forbeholdt sommeren og solskinstimerne – det synes vi i hvert fald ikke. Derfor er vores vigtigste mission at skabe effektive produkter, der giver dig varme hele året. Solamagics unikke varmelamper er baseret på de nyeste og mest miljøvenlige infrarøde High Performance-teknologier, som både er effektive og billige i drift. På denne måde får du mest mulig værdi ud af dit uderum, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Solamagics varmelamper er ikke blot effektive – de kan også holde dig varm i mange år. Vi tror på vores produkt, og vi giver dig altid 5 års garanti*. Mange af vores kunder har deres Solamagic-varmelampe i 10-12 år – ja, helt op til 15 år.

Når du stiller krav til æstetik og funktionalitet, får du den bedste løsning med en varmelampe fra Solamagic. Uanset produktserien er de alle imponerende effektive, æstetiske og funktionelle.

Solamagic er tysk kvalitet, grundighed og omhyggelighed på alle planer, så du ikke skal gå på kompromis med noget – heller ikke designet, som vi har gjort elegant og smukt, så varmelamperne altid passer ind i dit udemiljø.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

Bedst i test, tysk grundighed og 5 års garanti som standard
Ja, det er rigtig nok: bedst i test på produkt, den højeste kvalitet og 5 års garanti.
Når du køber en varmelampe fra Solamagic, er du sikker på, at kvalitet og innovation er i top. Hos Solamagic sørger vi for, at vores produkter er udført i et
eksklusivt design, som både er enkelt og elegant i diskrete farver, der passer ind i de fleste hjem. Du kan selvfølgelig også selv vælge farven på dine
varmelamper.
Vi producerer alle vores varmelamper på egne produktionsanlæg i Tyskland, så vi altid er med i hele processen og produktionen. Derfor giver vi altid 5 års
garanti på alle vores varmelamper, fordi vi ved, kvaliteten er i top. Vi konkurrerer ikke på pris, men på kvalitet – og desuden er driftsprisen altid lavere hos
Solamagic.

Køb Solamagic - 2500 Premium+ARC Patio Heater​​ - Titanium - 5 Years Warranty - Titanium - Fri fragt

 

Solamagics varmelamper produceres udelukkende på egne anlæg i Tyskland, og det er vi stolte af. Hos Solamagic er der altid 100 % kontrol med kvaliteten af
vores produkter, og samtidig er vi stolte af, at alle varmelamper testes, før de forlader vores produktionsanlæg. En varmelampe består af mindst 30
delkomponenter – de mest komplekse Solamagic-produkter har over 50 – og hvis bare én af disse delkomponenter ikke er i orden, lever varmelampen ikke op
til vores kvalitet. For at være sikre på, at alt er, som det skal være, producerer vi alt på vores egne produktionsanlæg, så du får det bedst tænkelige produkt.
Som den ene af kun to varmelamper (den anden er vores søster-brand Wishco) på markedet har Solamagic fået det anerkendte kvalitetsstempel fra TÜV og
har haft det siden 2013. TÜV er det tyske kvalitetssikringsinstitut, som alle vores varmelamper er testet og godkendt af.
Vi vil ikke kun give dig et godt produkt, vi vil give dig det bedste produkt på markedet.

ECO+ PRO

DEN 5-DOBBELTE TESTVINDER

ECO+ PRO-varmelamperne er udnævnt til ”Bedst i test” hele fem gange – ganske enkelt fordi de er yderst effektive og dækker et stort areal. Derfor er de helt essentielle for dig med en stor terrasse eller udendørsareal. Det unikke ved ECO+ PRO er energiudnyttelsen, det mindskede rødlige restlys
og ikke mindst en mere stabil varme grundet den sølvbelagte reflektor – og dét kan mærkes, når du varmer dig under den.

I vores optik skal varmelamper være ekstremt effektive, men de skal være effektive på en måde, der ikke skader vores miljø. ECO+ PRO-varmelamperne er udviklet med vores patenterede High Performance-teknologi (HP), som gør, at varmebølgerne fra varmelampen kun opvarmer dét, de rammer. Der er altså intet spild af varme, da luften ikke varmes op. Det betyder også, at varmen ikke er påvirket af vind eller vejr, og du kan nyde de gode tider udenfor, selvom det blæser eller er koldt.

Vi har indbygget en chip i varmelegemet, som holder øje med, at energien altid udnyttes maksimalt. Derudover benytter Solamagic de mest raffinerede fillermaterialer, der giver størst mulig varmegengivelse og holdbarhed. Teknologien sikrer altså, at du får, hvad du betaler for.

Udover den høje effekt er vi også stolte af, at ECO+ PRO-varmelamperne udnytter 100 % af den tilførte energi. Det betyder i praksis, at der ikke er noget spild af energi og strøm, når du tænder for din ECO+ PRO. HP No-glare®-teknologien gør desuden, at du slipper for en stor del af det røde restlys*, når du varmer dig på terrassen. Du sætter selv stemningen og skal ikke bekymre dig om, at hyggen generes af et rødt restlys.

*ECO+ PRO giver dig varmen med 55-60 LUX/KW i restlys.

PREMIUM+

MERE END DU FORVENTER

Med Solamagics PREMIUM+ får du ikke bare verdens bedste varmelampe. Du får også den tyske kvalitet på både design og teknologi, som vi er så stolte af.

PREMIUM+ er udviklet og patenteret af Solamagic og tilhører den nye generation af High Performance- varmelegemer. Det patenterede Solastar-ultra® High Performance-varmelegeme gør varmelampen ekstremt effektiv og er samtidig prisvenlig. High Performance betyder mindre energiforbrug og større varmeeffekt.

Du får altså en eksklusiv varmelampe, der ikke halter i hverken effekt, kvalitet eller design. Det er den perfekte varmelampe til dig, der ønsker et gennemført produkt ned til mindste detalje og en high end-varmelampe udover det sædvanlige.

PREMIUM+ er det eneste produkt på markedet, som er udstyret med softstart in rush-beskyttelsessystem, som sikrer, at du har din varmelampe i mange, mange år. Sammen med beskyttelsessystemet og andre top of line-teknologier som sølvbelagte asymmetriske reflektorer, der giver dig endnu mere varme i komfortzonen for den samme lave driftsøkonomi, har vi gjort valget af PREMIUM+ nemt for dig.

PREMIUM+ er det ultimative kvalitetsprodukt. Vi har sørget for at kombinere alle de bedste tekno- logier og pakket det ind i tysk kvalitet og smukt minimalistisk design. På denne måde passer PREMIUM+ ind i alle haver, terrasser og altaner og giver dig varme og hygge.

AIR+

VARMELAMPEN HELT UDEN GENERENDE RØDLIGT LYS

AIR+ er en revolution inden for varmelamper. Solamagic AIR+ er som den eneste varmelampe på markedet helt uden restlys (< 1 LUX/ KW). Den infrarøde varmeløsning er baseret på den nye Solamagic Wave®-varmeteknologi, der sammen med High Performance ZeroGlare®- varmelegemet gør, at AIR+ giver dig varmen, uden at hele rummet er badet i et rødligt lysskær. Det er den perfekte løsning for dig, der ønsker masser af varme og hygge, uden at dette forstyrres af andet end de levende stearinlys på bordet.

Essentiel til orangeriet og udestuen AIR+ blev oprindeligt udviklet til orangerier, indglassede balkoner og udestuer. Områder, hvor du virkelig kan følge naturens gang og nyde en mørk vinteraften, uden at du bliver forstyrret af et uønsket restlys fra din varmelampe.

Det helt specielle uderum er også et sted til fordybelse og nærvær med venner og familie, hvor lyset strømmer ind – sammen med kulden. AIR+ er det helt rigtige valg til orangerier, udestuer og andre lukkede rum, fordi Wave®-teknologien gør, at varmelampen også delvist opvarmer luften, så I ikke skal fryse.

AIR+ gør din bolig større Solamagic AIR+ er varmelampen, som giver dig mulighed for at gøre din bolig større. Har du et orangeri, en udestue, overdækket terrasse eller indglasset balkon, kan du med installation af en AIR+-varmelampe fra Solamagic let øge antallet af brugsdage. Og ofte er disse rum husets hyggeligste – især på en mørk efterårsaften, hvor du med en varmelampe kan have det lunt og rart.

 

Indkøbskurv