Solamagic in-ceiling

INTEGRERET, KOMPROMISLØS OG DISKRET LUKSUS

Solamagics varmelamper til indbygning er for dig, der ikke går på kompromis med noget i dit hjem. Hverken stil, design, funktionalitet eller luksus – inde såvel som ude. Med indbygningsvarmelamperne kan du være 100 % sikker på, at du får en helt unik, eksklusiv og diskret varmeløsning.

Selvom indbygningsvarmelamperne har en imponerende effekt, er de diskrete, fordi de er integreret i din bolig. Varmelamperne er specielt udviklede til at være indbygget i loftet, udhænget eller overbygningen. Derfor anbefaler vi, at du tænker dem ind i dit byggeri, inden du går i gang med at bygge, så du skaber et fuldstændigt hjem, hvor intet mangler.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

Viser alle 6 resultater

Vælger du et Smart House-system* til dit hjem, kan Solamagics varmelamper med fordel indgå i løsningen. Det giver dig fuld kontrol over alle dine elektriske installationer i hjemmet – endda også varmen udenfor.

Selvom indbygningsvarmelamperne har en imponerende effekt, er de diskrete, fordi de er integreret i din bolig. Varmelamperne er specielt udviklede til at
være indbygget i loftet, udhænget eller overbygningen. Derfor anbefaler vi, at du tænker dem ind i dit byggeri, inden du går i gang med at bygge, så du skaber
et fuldstændigt hjem, hvor intet mangler.
Når du planlægger placeringen af varmelamperne sammen med din rådgiver og arkitekt, bliver det meget lettere at sikre et smukt resultat, der passer til
resten af hjemmet. Skab det perfekte og mest eksklusive udeliv med Solamagics indbygningsvarmelamper.
Solamagics varmelamper er 80 % billigere end lignende løsninger, og så er de også de mest miljørigtige til opvarmning af udendørsarealer

Solamagic Infravärmare | Onninen

Alt efter, hvordan dit udeareal ser ud, kan du vælge mellem tre forskellige indbygningsmuligheder. Varmelampernes farver vælger du selv, så de står
knivskarpt til resten af din stil. Og så behøver du ikke tænke på hverken driftsprisen eller miljøet det har vi alt sammen sørget for.
En ting er helt sikkert: Uanset hvilken indbygningsløsning, du vælger, skaber du et eksklusivt og designmæssigt overskud til dit hjem. Dit hjem er dit – derfor
skal varmelamperne selvfølgelig integreres i dét.

ECO+ PRO

DEN 5-DOBBELTE TESTVINDER

ECO+ PRO-varmelamperne er udnævnt til ”Bedst i test” hele fem gange – ganske enkelt fordi de er yderst effektive og dækker et stort areal. Derfor er de helt essentielle for dig med en stor terrasse eller udendørsareal. Det unikke ved ECO+ PRO er energiudnyttelsen, det mindskede rødlige restlys
og ikke mindst en mere stabil varme grundet den sølvbelagte reflektor – og dét kan mærkes, når du varmer dig under den.

I vores optik skal varmelamper være ekstremt effektive, men de skal være effektive på en måde, der ikke skader vores miljø. ECO+ PRO-varmelamperne er udviklet med vores patenterede High Performance-teknologi (HP), som gør, at varmebølgerne fra varmelampen kun opvarmer dét, de rammer. Der er altså intet spild af varme, da luften ikke varmes op. Det betyder også, at varmen ikke er påvirket af vind eller vejr, og du kan nyde de gode tider udenfor, selvom det blæser eller er koldt.

Vi har indbygget en chip i varmelegemet, som holder øje med, at energien altid udnyttes maksimalt. Derudover benytter Solamagic de mest raffinerede fillermaterialer, der giver størst mulig varmegengivelse og holdbarhed. Teknologien sikrer altså, at du får, hvad du betaler for.

Udover den høje effekt er vi også stolte af, at ECO+ PRO-varmelamperne udnytter 100 % af den tilførte energi. Det betyder i praksis, at der ikke er noget spild af energi og strøm, når du tænder for din ECO+ PRO. HP No-glare®-teknologien gør desuden, at du slipper for en stor del af det røde restlys*, når du varmer dig på terrassen. Du sætter selv stemningen og skal ikke bekymre dig om, at hyggen generes af et rødt restlys.

*ECO+ PRO giver dig varmen med 55-60 LUX/KW i restlys.

PREMIUM+

MERE END DU FORVENTER

Med Solamagics PREMIUM+ får du ikke bare verdens bedste varmelampe. Du får også den tyske kvalitet på både design og teknologi, som vi er så stolte af.

PREMIUM+ er udviklet og patenteret af Solamagic og tilhører den nye generation af High Performance- varmelegemer. Det patenterede Solastar-ultra® High Performance-varmelegeme gør varmelampen ekstremt effektiv og er samtidig prisvenlig. High Performance betyder mindre energiforbrug og større varmeeffekt.

Du får altså en eksklusiv varmelampe, der ikke halter i hverken effekt, kvalitet eller design. Det er den perfekte varmelampe til dig, der ønsker et gennemført produkt ned til mindste detalje og en high end-varmelampe udover det sædvanlige.

PREMIUM+ er det eneste produkt på markedet, som er udstyret med softstart in rush-beskyttelsessystem, som sikrer, at du har din varmelampe i mange, mange år. Sammen med beskyttelsessystemet og andre top of line-teknologier som sølvbelagte asymmetriske reflektorer, der giver dig endnu mere varme i komfortzonen for den samme lave driftsøkonomi, har vi gjort valget af PREMIUM+ nemt for dig.

PREMIUM+ er det ultimative kvalitetsprodukt. Vi har sørget for at kombinere alle de bedste tekno- logier og pakket det ind i tysk kvalitet og smukt minimalistisk design. På denne måde passer PREMIUM+ ind i alle haver, terrasser og altaner og giver dig varme og hygge.

AIR+

VARMELAMPEN HELT UDEN GENERENDE RØDLIGT LYS

AIR+ er en revolution inden for varmelamper. Solamagic AIR+ er som den eneste varmelampe på markedet helt uden restlys (< 1 LUX/ KW). Den infrarøde varmeløsning er baseret på den nye Solamagic Wave®-varmeteknologi, der sammen med High Performance ZeroGlare®- varmelegemet gør, at AIR+ giver dig varmen, uden at hele rummet er badet i et rødligt lysskær. Det er den perfekte løsning for dig, der ønsker masser af varme og hygge, uden at dette forstyrres af andet end de levende stearinlys på bordet.

Essentiel til orangeriet og udestuen AIR+ blev oprindeligt udviklet til orangerier, indglassede balkoner og udestuer. Områder, hvor du virkelig kan følge naturens gang og nyde en mørk vinteraften, uden at du bliver forstyrret af et uønsket restlys fra din varmelampe.

Det helt specielle uderum er også et sted til fordybelse og nærvær med venner og familie, hvor lyset strømmer ind – sammen med kulden. AIR+ er det helt rigtige valg til orangerier, udestuer og andre lukkede rum, fordi Wave®-teknologien gør, at varmelampen også delvist opvarmer luften, så I ikke skal fryse.

AIR+ gør din bolig større Solamagic AIR+ er varmelampen, som giver dig mulighed for at gøre din bolig større. Har du et orangeri, en udestue, overdækket terrasse eller indglasset balkon, kan du med installation af en AIR+-varmelampe fra Solamagic let øge antallet af brugsdage. Og ofte er disse rum husets hyggeligste – især på en mørk efterårsaften, hvor du med en varmelampe kan have det lunt og rart.

Indkøbskurv