Ooni

Erste Schritte - Ooni DE

 

Flamme- og stenovnsbagt. Ultra høj varme. Hastighed.

Dette er nøgleordene for, hvordan du opnår den ultimative pizza.
500˚C er den temperatur, du har brug for, for den perfekte bund: sprød yderside, sej indvendigt, knasende skorper. Den temperatur når en
Ooni pizza ovn nemt og du får den helt rigtige smag, perfekt tilberedt toppings og sprøde stenbagte bunde. Ovnen er klar til at lave mad på 20 minutter, og tilbereder fantastisk pizza på 60 sekunder! Ligegyldigt om du vælger KARU, som er til brænde eller KODA, som kører på gas.

Ens for alle Ooni-ovne er, at de er kompakte og transportable letvægtsmodeller, som gør det nemt at ”tage ovnen under armen”, og lave autentiske pizzaer, uanset hvor du befinder dig. Ingen samling nødvendig – bare fold benene ud og ovnen er klar til at bage pizza. 

Tilpas visning

Filter

Producent

Ooni designer, producerer og sælger FANTASTISKE pizzaovne.

Det gør de fordi, de mener, at alle fortjener god pizza! Deres mål er, at alle med en have, terrasse eller altan skal eje en Ooni pizzaovn.

Ooni’s historie

Ooni blev grundlagt af ægteparret, Kristian Tapaninaho og Darina Garland. Før Ooni drev Kristian og Darina en uddannelsesvirksomhed for at fremme kreativitet, innovation og problemløsning i skolefællesskaber.

Privat havde Kristian også selv et problem. Han var begyndt at bage pizzaer, men han var frustreret – ‘mine pizzaer er gode, men de er ikke gode nok.’ De pizzaer, Kristian kunne lave derhjemme, manglede den der restaurant-smag, der kommer af meget høj varme. Den varme kunne hans husholdningsovn simpelthen ikke komme op på.

Den første Ooni Pizzaovn

Kristian gik på jagt efter en brændefyret pizzaovn til brug i sin baghave, men de eneste produkter på markedet var virkeligt dyre og meget omfangsrige. Kristian var ikke opfinder, ingeniør eller produktdesigner, men han vidste, at han havde en god idé. Efter en række skitser, mange prototyper og løbende baggårdstests skabte Kristian verdens første bærbare brændefyrede pizzaovn nogensinde. Ooni – den hurtige, bærbare, omkostningseffektive, brændefyrede ovn blev født! 

Siden lanceringen af den første pizzaovn i 2012 er Ooni vokset til en prisvindende virksomhed, der sælger produkter over hele verden. 

Innovation er kernen i Ooni, og de er blevet ved med at udgive nye fantastiske pizzaovnsmodeller – I vores sortiment ser I: Ooni Karu, Ooni Koda 12 og Ooni Koda 16 foruden flere tilbehørsprodukter.

Pizza på kun 1 minut!

Der er altså ovne, som kører på gas, brænde og kul – så der er virkelig en Ooni til alle pizza-elskere. Og alle modeller fungerer efter samme motto: Varmt og hurtigt, sådan tilbereder du en god pizza! Ovnen bliver 500° varm på 20 minutter og tilbereder utrolig pizza på kun 60 sekunder.