Pizzaovne

Stort udvalg af pizzaovne – så du kan bage virkelig lækker pizza hjemme på din egen terrasse.

Her finder du ovne med gas, brænde, træpiller eller kul som energikilde. Nogle skal bruges ovenpå din grill, mens andre er ovnen i sig selv.

Ovnene har vidt forskellige udtryk – lige fra den rustikke i ler til den strømlinede i stål.

Fælles for alle pizzaovnene er dog, at de hurtigt leverer pizzaer med den helt rigtigt sprøde bund.

Læs mere under produkterne.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Viser alle 10 resultater

  • SPAR 700kr. BakerStone Pizzaovn med spade og pizzavender 1
    Leveringstid:

    1 - 2 hverdage

  • Leveringstid:

    1 - 2 hverdage

  • Leveringstid:

    1 - 2 hverdage

  • SPAR 404kr.
    Ooni Koda 12 Pizzaovn, gas 2.295,00 DKK Tilføj til kurv
    Leveringstid:

    1 - 2 hverdage

  • SPAR 1204kr.
    Ooni Koda 16 Pizzaovn, gas 3.495,00 DKK Tilføj til kurv
    Leveringstid:

    1 - 2 hverdage

  • Leveringstid:

    1 - 2 hverdage

  • SPAR 300kr. Pizzaovn Novo sort, brændefyret
    Pizzaovn Novo 1.695,00 DKK Tilføj til kurv
    Leveringstid:

    1 - 2 hverdage

  • På vej på lager.

    Forventet levering

    15 April
  • Leveringstid:

    1 - 2 hverdage

  • Leveringstid:

    1 - 2 hverdage

Hvordan bruger jeg min pizzaovn?

 

Som du kan se, har vi flere forskellige slags pizzaovne i vores sortiment og de kræver naturligvis lidt forskellige teknikker hver især.

Ooni pizzaovne med gas som energikilde, varmes op ved en L-formet gasbrænder langs bagvæggen og den ene side inde i ovnen. Udformningen gør, at varmen cirkulerer rundt derinde, så ovnen og pizzastenen i bunden er varm og klar til brug indenfor 20 minutter. På den tid når ovnen nemlig en temperatur på op til 500° og pizzaen kan skubbes ind i ovnen med en pizzaspade. Selvom varmen cirkulerer rundt, vil det alligevel være en god ide at dreje pizzaen, halvvejs gennem bagningen, så de to andre sider kommer tættest på ilden.

I Ooni ovnen med brænde tændes op i brænde ’skuffen’ og ilden bevæger sig ind over ’loftet’ i ovnen og opvarmer ad den vej. Resten foregår som i ovnen med gas som energikilde. Vi anbefaler stadig at dreje pizzaen, da åbningen af ovnen altid vil være en smule køligere end bagvæggen.
Fremgangsmåden er den samme for de to ovne med træpiller som energikilde.

I sortimentet findes også to pizzaovne, som skal bruges sammen med din gas eller kulgrill. Ved kulgrill tændes op i kullene, når de er varme, placeres ovnen på risten over kullene, og du holder øje med temperaturen inden i ovnen på varmeindikatoren ovenpå. Når ovnen når de ca. 400°, er den klar til brug. Drej gerne din pizza undervejs i bagningen.
Samme fremgangsmåde gælder sådan set for gasgrill. Tænd op i grillen og fortsæt som ovenfor.

For Novo pizzaovnen og den mexicanske ovn er proceduren, at du tænder op under pizzastenen. I den mexicanske ovn direkte under risten, hvor stenen ligger. I Novo ovnen i brændkammeret under bage’rummet’.

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi ovne, hvor der tændes op med kul eller brænde direkte på pizzastenen. Når bålet er kommet godt i gang og du kan mærke varmen udenpå ovnen, skubber du brænde eller kul ud til siderne og tilbage i ovnen, så der bliver plads til pizzaen. Læg evt. endnu et par store stykker træ ind bagerst i ovnen for at sikre en konstant varme. Du vil nu se luftstrømmen fra fronten af ovnen og ud gennem skorstenen fungere perfekt.
Et tip er, at forbage pizzabunden kort og først herefter tilføje fyld og bage pizzaen færdig. Drej pizzaen jævnligt for at sikre en ensartet bagning. Bagning foregår hurtigere end i en almindelig ovn, så bliv i nærheden.

Pizzaen er født i Napoli

Pizza betyder det samme på alle sprog, og der findes stort set ikke en plet i verden, hvor man ikke kan finde et pizzeria. Pizzaens popularitet og ekstraordinære udbredelse har ansporet adskillige lande til at erklære ophavsret til produktet, heriblandt USA, men såmænd også Norge! Det har fået byen Napoli i Italien til én gang for alle at slå fast, at pizzaen stammer fra Napoli. Basta.
En komite nedsat af ernæringsfysiologisk institut på universitetet i Napoli har slået fast, at den autentiske napolitanske pizza er den eneste ene. Det vil sige pizza med tomater i to versioner: Margherita og Marinara. Produktspecifikationen er strengt videnskabelig, men bliver behandlet med et øje på traditionen og et glimt i øjet af de napolitanske pizza-bagere. Byen har besluttet at hylde pizzaen ved en årlig fem dage lang pizza-fest, hvor alle byens pizza-ovne gløder dag og nat, og bagerne giver publikum adgang til at se deres akrobatiske jongleren med dejen.

Shopping Cart