Top-10

Her finder du de Top-10 mest populære infrarøde el terrassevarmere i vores sortiment. Det er disse terrassevarmere, vi sælger flest af og det er samtidig dem, vores kunder er mest begejstrede for. De har alle lang levetid, høj kvalitet, godt design og masser af god varme til mange timer på terrassen.

Læs mere under produkterne!

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

Viser alle 10 resultater

Hold varmen på terrassen på de kølige sommeraftener

En terrasse er mere end nogle kvadratmeter med vejrbestandige møbler. Det er her, du, familien og alle jeres gæster skal hygge, spise, fortælle historier, se solnedgangen og i det hele taget nyde livet. Det kalder på varme, rare møbler og hyggelig stemning.

Så overvej, om du ikke har lyst til at gøre endnu mere ud af din terrasse. Måske har du lyst til at indrette dit udeareal, så du både viser, hvem du er, og skaber stemning – Indret din helt egen personlige terrasse, DIN oase.

”Men kan det betale sig?” tænker du måske… ”Aftenerne i vores dejlige land er jo desværre ikke så lange og lune, som vi kender det fra vores ferier under varmere himmelstrøg, så vil vi få brugt terrassen nok?”

Hvad gør vi, hvis vi ønsker at forlænge hyggen en sommeraften, eller vil udvide sæsonen for udeliv til også at omfatte en del af foråret og/eller efteråret? Gennem vinteraftenerne kryber vi sammen i sofaen med tæpper og varm te, mens ilden buldrer i pejsen eller brændeovnen. Det skal vi jo bare have flyttet ud på terrassen til de lange og lyse, men lidt for kølige sommeraftener. Og det kan vi hjælpe med!

Med en terrassevarmer kan du nyde sommeren, selvom kulden kommer snigende hen ad aftenen. Du behøver ikke at gå inden døre, men kan læne dig tilbage i din havestol og nyde de dejlige aftener sammen med dem, du holder af.

Men hvorfor en el-varmer?

Generelt belaster elvarmere miljøet i mindre grad end f.eks. gasvarmere, de giver en mere effektiv varmefordeling, og de er nemme at flytte rundt, kræver blot en stikkontakt.
En el-terrassevarmer er, som nævnt, en meget effektiv opvarmningsform, som koster få kroner i timen i strømforbrug – mellem 1 og 5 kroner. Samtidig kan den dække et areal på helt op til 16 kvadratmeter alt afhængig af model og vindforhold.

Elektriske varmelamper kan typisk fås med alt fra 600-2500 watt. Når du skal tage stilling til, om du skal vælge en varmelampe med eksempelvis 600, 1400, 2000 eller 2500 watt, skal du fokusere på montagehøjden, arealet som skal opvarmes af varmelampen, hvor vindudsat din terrasse er, og om du kun kommer til at sidde ude om sommeren eller også vil have ydersæsonen med.

Hvis du ved, at du kun benytter din varmelampe i sæsonen fra maj-august, kan du vælge en model med lavere watt i forhold til, hvis du også vil sidde ude i det tidlige forår og sene efterår.

Om du så skal vælge f.eks. halogen- eller kulfiberrør er varmemæssigt mindre afgørende, så længe det er infrarøde rør. Det betyder nemlig, at varmen stråler ud fra varmeren som stråler fra solen. Du mærker varmen på samme måde, som hvis du sad i solen. Varmeren varmer kun dig og dine gæster op, ikke luften. Hvilket gør, at varmen ikke blæser væk lige så nemt som ved f.eks. en gasvarmer.

Hvorfor er de viste varmere særligt populære?

Ovenfor har vi vist de 10 mest populære varmere. Netop disse bliver købt igen og igen, fordi de holder! Både på kort og lang sigt.

  • De fungerer optimalt til formålet.
  • Designet er godt og funktionelt.
  • Produkternes levetid er 5-7000 timer.
  • Lysafgivelsen er acceptabel til langt de flestes behov.

Der er, som du kan se, forskellige modeller, men primært væghængte varmere, da de fleste gerne vil montere deres varmer på væggen foran eller bag deres udendørs spisebord. Derudover er der også en fritstående model, en parasolhængt og en bordmodel. De har alle de ovennævnte fordele, og så er de nemme at flytte med sig derhen, hvor man gerne vil have varmen.

De populære varmere er enten med infrarøde kortbølgerør eller med kulfiberrør – det uddyber vi her:

Infrarød-varmer (kortbølgespektret)

Infrarøde stråler er rene varmestråler. De varmer ikke luften men kun det, de rammer. Sammenligner man de infrarøde stråler med solens stråler, svarer den infrarøde varmeeffekt til den umiddelbare varme, man fornemmer, når solen titter frem fra en sky. Infrarøde stråler indeholder modsat solen ingen skadelig ultraviolet stråling.
Fordelen ved den infrarøde varme er, at terassevarmeren opnår fuld effekt på under 1 sekund, og den bruger ingen energi på at opvarme luften.
Man kan således meget nøjagtigt beregne udgiften til forbrug. Eksempelvis koster 1 time ca. kr. 6,30, hvis du har en infrarød terrassevarmer med en effekt på 1,5 KW i 1 time.
Desuden vil en infrarød terrassevarmer hverken forurene eller skabe træk. Den bliver ikke mindre effektiv med årene, men giver fuld effekt i hele levetiden, som er ca. 7.000 brændetimer.
Varmerør, som også falder under denne kategori: Golden Tube, Golden Shadow og Rose Gold.

Kulfiber/carbon-varmer

Disse varmerør har en lidt længere opstartstid end de infrarøde kortbølge modeller og de udnytter en lavere procentdel af energien til varme, men de afgiver mindre lys end de infrarøde varmere. Vores kunder fortæller, og det er vores erfaring, at disse rør stadig bliver orange-røde, men lyset stråler ikke ud i rummet på samme måde som lyset fra de infrarøde rør.

Se også vores Top-10 mest populær gasvarmere

Har du spørgsmål til nogle af disse 10 populære produkter eller andre varmere – så tøv ikke med at ringe til os på tlf. 42 74 74 73 eller send en mail på info@terrassevarmer.dk 😊