Havepejse

Skab varme og hygge i haven – med en havepejs flytter du hyggen og varmen fra brændeovnen med udendørs.
Vi har et bredt udvalg af pejse. Længere nede på siden kan du læse mere om fordele og ulemper ved de forskellige typer, vi har i vores sortiment.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til hvilken udepejs, der vil egne sig bedst til netop din have eller terrasse.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

Beton pejse

Hvis du vælger en pejs i beton, får du en stor og robust pejs med en lang levetid. Den kræver ingen speciel vedligeholdelse og står stabilt i alt slags vejr.

Modellerne i vores sortiment er i høj kvalitet og kommer fra det tyske firma Buschbeck, som ikke går på kompromis med noget som helst.

Pejsene bliver leveret på en palle og skal samles med den medfølgende betonlim. Skulle du få brug for reservedele eller andet, kan du bestille hos os.

El pejse

Ønsker du hyggen ved levende ild og den dejlige varme en rigtig brændeovn kan give, kan du som et billigt alternativt vælge en pejs på el. De fleste modeller giver et billede af levende flammerne, samt røgen fra brændet og kan blæse varm luft ud i rummet, så man får alt det, man ønsker uden det usunde røg indendørs.

Gas pejse

Her finder nogle af vores mest solgte modeller, de er utrolig flotte og giver rigtig fin varme.

Det er glasset, der afgiver varmen og man skal derfor passe på ikke at brænde sig på det.

Du kan bruge både keramisk brænde og lavasten til pynt og det sælges i vores shop, hvis det der fulgte med, skal udskiftes.

Vi har til disse produkter også forskelligt tilbehør og reservedele.

Mexico ovne

Der findes nok ikke meget smukkere pejs end en Mexico ovn, de originale ovne er håndlavede i Mexico og deres unikke udseende vil fryde en hver terrasse.

De kræver lidt vedligehold og vi vedhæfter altid en fin vejledning med ovnene, så I sikrer jer optimal levetid og udnyttelse af jeres nye ovn.

Stål pejse

En populær løsning som udepejs på mange terrasser, de er praktiske, fornuftige i pris og kræver ingen vedligehold.

Stål ruster naturligt og man vil derfor hurtigt se en smuk patina på sin pejs, så den får et helt unikt udtryk.

Ønsker man gendanne det sorte look, kan man med en spraymaling gendanne det samt gøre den mere modstandsdygtig overfor den naturlige rust.

Støbejerns pejse

Robust, langtidsholdbar og effektiv, ja det er bare nogle af de ord, der beskriver en udepejs i støbejern.

Støbejern ruster naturligt og man vil derfor hurtigt se en smuk patina på sin pejs, så den får et helt unikt udtryk.

Ønsker man gendanne det sorte look, kan man med en spraymaling gendanne det samt gøre den mere modstandsdygtig overfor den naturlige rust.

Tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål, vi har mere end 15 års erfaring og vi ønsker at sælge den rigtige vare til den bedste pris, vi samler nemlig på glade kunder 🙂

Vi har et hyggeligt showroom på vores adresse og der skal du være meget velkommen til at komme forbi til en snak om produkterne samt et kig på vores modeller.

Vi holder åbent alle hverdage imellem 8 og 16 samt i weekender efter aftale.