Top-10

Her finder du de Top-10 mest populære gas terrassevarmere i vores sortiment. Det er disse terrassevarmere, vi sælger flest af og det er samtidig dem, vores kunder er mest begejstrede for. De har alle lang levetid, høj kvalitet, godt design og masser af god varme til mange timer på terrassen.

Læs mere under produkterne!

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

Viser alle 10 resultater

Hold varmen på terrassen

En terrasse er mere end nogle kvadratmeter med vejrbestandige møbler. Det er her, du, familien og alle jeres gæster skal hygge, spise, fortælle historier, se solnedgangen og i det hele taget nyde livet. Det kalder på varme, rare møbler og hyggelig stemning.

Så overvej, om du ikke har lyst til at gøre endnu mere ud af din terrasse. Måske har du lyst til at indrette dit udeareal, så du både viser, hvem du er, og skaber stemning – Indret din helt egen personlige terrasse, DIN oase.

”Men kan det betale sig?” tænker du måske… ”Aftenerne i vores dejlige land er jo desværre ikke så lange og lune, som vi kender det fra vores ferier under varmere himmelstrøg, så vil vi få brugt terrassen nok?”

Hvad gør vi, hvis vi ønsker at forlænge hyggen en sommeraften, eller vil udvide sæsonen for udeliv til også at omfatte en del af foråret og/eller efteråret? Gennem vinteraftenerne kryber vi sammen i sofaen med tæpper og varm te, mens ilden buldrer i pejsen eller brændeovnen. Det skal vi jo bare have flyttet ud på terrassen til de lange og lyse, men lidt for kølige sommeraftener. Og det kan vi hjælpe med!

Med en terrassevarmer kan du nyde sommeren, selvom kulden kommer snigende hen ad aftenen. Du behøver ikke at gå inden døre, men kan læne dig tilbage i din havestol og nyde de dejlige aftener sammen med dem, du holder af.

Hvorfor en gasvarmer?

En gasvarmer har typisk god effekt og opnår dermed en rigtig høj varme. Den er skøn, når man kan opholde sig ret tæt på den. De har ofte monteret hjul, så de er forholdsvist nemme at flytte, hvis du gerne vil kunne bruge den flere steder på din terrasse.

Gasvarmeren har forholdsvis lang opvarmningstid, er meget vindfølsom, fordeler ikke varmen supergodt, er ofte fysisk stor, relativt dyr i brug og den er krævende m.h.t. sikkerhedsforanstaltninger.

Se også vores top 10 mest populære infrarøde el terrassevarmere

Har du spørgsmål til nogle af disse 10 populære produkter eller andre varmere – så tøv ikke med at ringe til os på tlf. 42 74 74 73 eller send en mail på info@terrassevarmer.dk 😊