Heatcare

Heatcare har specialiserer sig i produktion og udvikling af højkvalitets infrarøde terrassevarmere og tilbehør. Virksomheden blev grundlagt i 2008 og har siden da opnået en stærk tilstedeværelse på det internationale marked. Heatcare fokuserer på at levere innovativ teknologi og design til forbrugerne til overkommelige priser. Virksomheden har et dedikeret team af eksperter inden for forskning og udvikling, produktion, der sikrer, at de konstant er på forkant med den nyeste teknologi og brugeroplevelser.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

De fleste infrarøde terrassevarmere fra Heatcare, kan styres via fjernbetjening eller smartphone (iOS og Android).

Heatcare`s vandtætte infrarøde terrassevarmere, giver optimale fordele i forhold til placering og kan med fordel benyttes på altaner, terrasse eller til opvarmning af udendørs serveringsområder.

Professionel infrarød terrassevarmer til montering i parasol.
Heatcare infrarød terrassevarmer til parasol montering

De Infrarød terrassevarmere fra Heatcare opvarmer de personer der er inden for dækningsområdet af varmelampen. Typisk 10 – 16 m2. Det betyder, at selv om luften omkring dig kan føles kølig, kan du stadig føle varmen. Dette giver en mere jævn og behagelig varmeoplevelse, da luften ikke behøver at opvarmes først for at varme dig op.

Infrarøde terrassevarmere er mere energieffektiv end andre former for opvarmning, da de ikke spilder energi på at opvarme luften. Over 90% af energien konverteres til varmer. Selv fysisk små varmelamper har derfor høj effekt. Effekten kan reguleres trinløs og præcist fra 0-100% – med øjeblikkelig effekt. Dertil kommer, at de hverken forurener eller skaber træk. De bliver ikke svækket af alder, men giver fuld effekt hele levetiden – ca. 10.000 brændetimer.