Gas Terrassevarmere

Gas terrassevarmere er en fantastisk varmekilde, der giver utrolig meget varme på terrassen og ved ude-serveringsområder.

Gas er nemt at bruge og kræver ingen installationer.

De klassiske modeller giver mest varme, mens modellerne med synlig flamme bringer ekstra hygge sammen med en fin varme.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

Den danske sommer er blandt andet kendetegnet ved de lange, lyse aftener og nætter. Og vi elsker at sidde ude under åben himmel, så snart vi kan komme til det. Skulle det blive lidt køligt hen ad aftenen, kan løsningen være en smuk terrassevarmer.

Der er mange fordele ved en gas terrassevarmer og for rigtig mange vil en gasvarmer være det oplagte valg.
Gas terrassevarmere afgiver meget varme og kan opvarme et relativt stort areal. De er fleksible i forhold til placering og kan flyttes rundt på terrassen alt efter behov. Flammerne skaber hygge og atmosfære.

Gas terrassevarmere fås i mange forskellige udformninger og størrelser. De små bordterrassevarmere spreder varmen i et mindre, mere koncentreret område og er derfor velegnede til opvarmning af mindre altaner og terrasser. Mellemstørrelsen kan med fordel benyttes under overdækkede arealer, hvor der er begrænset højde. De større gasvarmere spreder varmen i et stort område og er egnede til opvarmning af store terrasser og udendørsarealer ved restauranter og cafeer.

En gasvarmer er nem at betjene og kan reguleres trinløst. Nogle modeller fås tillige med fjernbetjening.

Du kan finde tilbehør som gasflasker, covers, reservedele og gasregulatorer her