Stål pejse

Stål pejse er en populær løsning som udepejs på mange terrasser. De er praktiske, fornuftige i pris og kræver ingen vedligehold.

Stål ruster naturligt, og man vil derfor hurtigt se en smuk patina på sin pejs, så den får et helt unikt udtryk.

Ønsker man gendanne det sorte look, kan man gøre det med en spraymaling. Dette vil også gøre den mere modstandsdygtig overfor den naturlige rust.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Viser alle 25 resultater

Pas godt på din stålpejs

Der findes efterhånden virkelig mange forskellige slags havepejse og bålfade i forskelligt materiale. Intet materiale er for så vidt bedre end andet, men de kræver hver især noget forskelligt, når det kommer til pleje og vedligehold.

Alle havepejse kan trænge til at blive gjort rene efter en dejlig lang sommer. Men de skal ikke behandles helt ens. Fremgangsmåden afhænger af det materiale, de er lavet af.

Rustfrit stål rengøres med stålrens eller vand og opvaskemiddel. Eventuelle rustpletter fjernes med Autosol og de udvendige overflader sprayes, når de er tørret, med et tyndt lag WD-40. De indvendige dele smøres med madolie.

Lakeret stål tørres af med vand og opvaskemiddel. Ridser pletmales om nødvendigt med spraymaling eller en lakstift. Brug evt. autovoks til at beskytte overflader.

Ønsker man gendanne det sorte look, kan man friske sin pejs op med en spraymaling. Dette vil også gøre pejsen mere modstandsdygtig overfor den naturlige rust.

Find masser af tilbehør til din stålpejs her