Cook King Rosa Havepejs

2.495,00 kr.

Lækker, stor havepejs udført i klassisk design i sort lakeret stål.

På fjernlager 3-5 dage
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 5011 Kategorier: ,
Cook King Rosa Havepejs

Rosa havepejs skaber dejlig varme og skøn stemning i din have. Læn dig blot tilbage og nyd flammernes dans i det store brandkammer. Rosa er moderne i sit design og af virkelig høj kvalitet.

Pejsen er udført af 1,5 mm tykke stålplader, der sikrer at ovnen hurtigt opvarmes til høje temperaturer og afgiver masser af varme til sine omgivelser. Rosa er yderst solid og robust.
Under brandkammeret er der en askeskuffe, der letter rengøringen af pejsen betragteligt. Der er desuden, nederst, plads til at opbevare brænde, så det er lige ved hånden, når du skal holde liv i ilden. Den høje skorsten leder røgen væk, så du og dine gæster ikke generes af den.

Se mere i vores produktguide

Vægt 28 kg
Farve

Sort

Mål

H150 x B40 x D40 cm

Materiale

Stål

Placering

Udendørs

Producent

CookKing

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...