Gas pejse

Masser af dejlige oplevelser venter dig med en udendørs gaspejs – Skab varme og hygge i haven. Med en gaspejs flytter du hyggen og varmen fra brændeovnen inde med udendørs.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

Viser alle 10 resultater

 • SPAR 700kr. Densol Alsace Gasfakkel - 10 kW
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

 • SPAR 2000kr. Andorra gaspejs med levende ild, glashus og lavasten – 8 kW
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

 • SPAR 1200kr. Densol Cannes Gaspejs 6,5 kW
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

 • SPAR 1100kr. Densol Lyon Gaspejs - 8 kW
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

 • SPAR 2000kr. Densol Monaco gaspejs med levende ild, glashus og kunstbrænde - 8 kW
  Udsolgt.

  Ukendt leveringsdato

 • Udsolgt.

  Ukendt leveringsdato

 • SPAR 700kr. Enders Nova Led Gasfakkel - 2 kW - Grå
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

 • SPAR 1000kr. Enders Nova Led Gasfakkel - 2 kW - Sort
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

 • SPAR 700 kr. Happy Cocooning Loki Varianter
  Happy Cocooning Loki 1.295,00 kr. Vælg muligheder
  På fjernlager 3-5 dage
 • SPAR 1000kr. Sunwind Gaspejs Firenze - 8,5 kW
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

Terrasseliv i Danmark?

En terrasse er mere end nogle kvadratmeter med vejrbestandige møbler. Det er her, du, familien og alle jeres gæster skal hygge, spise, fortælle historier, se solnedgangen og i det hele taget nyde livet. Det kalder på varme, rare møbler og hyggelig stemning.

Så overvej, om du ikke har lyst til at gøre endnu mere ud af din terrasse. Måske har du lyst til at indrette dit udeareal, så du både viser, hvem du er, og skaber stemning – Indret din helt personlige terrasse, din egen oase.

”Men kan det betale sig?” tænker du måske… ”Aftenerne i vores dejlige land er jo desværre ikke så lange og lune, som vi kender det fra vores ferier under varmere himmelstrøg, så vil vi få brugt terrassen nok?”

Det har vi naturligvis en løsning på!

Hvad gør vi, hvis vi ønsker at forlænge hyggen en sommeraften, eller vil udvide sæsonen for udeliv til også at omfatte en del af foråret og/eller efteråret? Vi sørger for varme på terrassen.

Gennem vinteraftenerne kryber vi sammen i sofaen med tæpper og varm te, mens ilden buldrer i pejsen eller brændeovnen. Det skal vi jo bare have flyttet ud på terrassen til de lange og lyse, men lidt for kølige sommeraftener.

Med en gaspejs kan du nyde sommeren, selvom kulden kommer snigende hen ad aftenen. Du behøver ikke at gå inden døre, men du kan læne dig tilbage i din havestol og nyde de dejlige aftener sammen med dem, du holder af. Uanset om du har altan eller terrasse, så er en gaspejsen oplagt, hvis du elsker at opholde dig udendørs.

Gaspejsen ER smart

En af de helt store fordele ved en gaspejs er, at du får den skønne stemning, som levende ild skaber. Men du slipper for røggener, sod og aske som ved f.eks. et bålfad eller en havepejs til brænde. Du kan desuden glæde dig over det minimale behov for rengøring og vedligehold. Her skal ikke kløves brænde, brændkammeret og glasset skal ikke rengøres, og optændingen i pejsen tager ingen tid.

Flere modeller

Ovenfor har du set de modeller, vi har i vores sortiment i øjeblikket. Der er, synes vi, virkelig noget for enhver smag, varmebehov og pengepung – og til både private og til erhverv.

Vi har i øjeblikket tre slags gaspejse i vores sortiment.

De større, fritstående pejse

Firenze, Andorra, Monaco, Nova og Move – Fælles for disse er, at der er plads til en 11 kilos gasflaske nederst i pejsen.

De har alle frit udsyn, 360 grader rundt, til de dansende flammer bag glasset. Glasset forhindrer direkte kontakt med ilden, så du undgår at sætte ild til noget eller nogen 😉 Vær dog opmærksom på, at glasset bliver varmt! Så lad altid være med at røre ved det førend pejsen er slukket og kølet ned.

Du får, ligegyldigt hvilken du vælger, en stabil og velfungerende gaspejs, som udover at virke som den skal, også er pæn at se på – selv når flammerne ikke danser i pejsen, er den et kig værd. Den gennemgående sorte/mørkegrå farve på pejsene gør, at de flotte orange flammer står særligt flot frem på grund af kontrasten mellem ilden og det sorte stål.

Der er lidt forskel på, hvor stor brænderen er i de forskellige modeller. Nova gasfaklen er netop mest at betragte som en fakkel – en hyggespreder – da den blot har en brænder på 2 kW. Hvorimod Firenze, Andorra og Monaco har en brænder på 8,5/8 kW og dermed kan opvarme et ikke-overdækket areal på 6-7 m2. Move pejsene har en brænder med 6,5 kW og opvarmer fint 4-5 m2.

Alle pejsene, pånær Nova, har monteret hjul i bunden, som gør dem lette at flytte rundt efter behov – dejligt fleksibelt!

Ildborde

I sortimentet ser du, ud over de nævnte pejse, også ildborde med indbygget gasbrænder og en række forskellige indbygningsbrændere, så du har mulighed for at lave dit helt eget ’gør-det-selv’ ildbord.

Ild er den bedste stemningsskaber i ethvert rum, også udendørs. En legende flammeeffekt giver en smuk orange glød og gør aftenerne længere med den behagelige varmeeffekt, bålbordet også har. Et ildbord er helt oplagt, hvis du gerne vil have noget flot at kigge på og et sted at få varmen. Faktisk er flere af brænderne så effektive, at de udsender mere varme en almindelig brændeovn, hvorfor de er ideelle at bruge på terrassen eller i haven i de kolde perioder, hvor du stadig gerne vil udenfor.

Ildbordene er supernemme at bruge – Tilslut gasflaske, og så er du faktisk i gang – ingen behov for strøm. De kræver nærmest intet vedligehold. En fugtig klud ind imellem uden på og et kig efter spindelvæv indeni, så er du ret godt kørende.

Det samme gælder faktisk for indbygningsbrænderne – de er ret enkle at indbygge i dit eget havebord. Der er vedlagt en overskuelig og nemt tilgængelig vejledning, så det kan næsten ikke gå galt.

Hvor længe kan den brænde?

Det spørgsmål får vi altid, og det kan vi godt forstå. Det er jo rart nok at vide, hvor mange gasflasker, der går på en god aften og hvor dyr en fornøjelse, det dermed bliver. Vi svarer også altid det samme – ”Det afhænger af, hvor højt du skruer op” 😉 Lidt mere konkret betyder det, at f.eks. Move gaspejsen på højeste blus kan brænde i 9 timer med en 10 kilos gasflaske. Du kan altså regne med, at der er hygge til mellem 10 og 30 timer i alle vores gaspejse.

Tilbehør og covers

Vi anbefaler altid, at du passer godt på din pejs med et cover, som beskytter mod regn og snavs. I pejsene kan du både bruge keramisk brænde og lavasten til pynt hvis det, der fulgte med skal udskiftes eller suppleres. Under tilbehør og reservedele kan du desuden finde glasskærme til indbygningsbrænderne og forskellige andre dele, som kan blive nyttige til din pejs.

HUSK – Har du spørgsmål, ringer du tlf. 42 74 74 73, vi er altid klar med hjælp!