SPAR 1000kr.

Densol Monaco Gaspejs – 8 kW

Original price was: 3.995,00 kr..Current price is: 2.995,00 kr..

Levende ild, hvor end du ønsker det. Ingen gener fra røg og aske. Monaco fritstående udendørs gaspejs, gør terrassen til et varmt og hyggeligt sted at tilbringe en forårs- eller sommeraften

Varenummer (SKU): 832479 Kategorier: , ,
Densol Monaco Gaspejs – 8 kW

Du kan nu få levende ild lige, hvor du ønsker det uden gener fra røg og aske. Monaco fritstående udendørs gaspejs gør terrassen til et varmt og hyggeligt sted at tilbringe en forårs- eller sommeraften.

Gaspejsen er velegnet både på terrassen, i haven, restaurations- og cafemiljøer eller andre steder, hvor man ønsker ekstra hygge og ekstra varme efter solen er gået ned.

Pejsen er moderne og stilren med sit stramme sorte design. Den fremstår yderst eksklusiv med glas på alle sider rundt om flammerne og i toppen af pejsen. Dermed passer Monaco pejsen ind på alle terrasser uanset den eksisterende stil.
Den kan nemt flyttes rundt, da den er på hjul.

Placer evt. flere gaspejse rundt om i haven eller terrassen, for at skabe forskellige udtryk med den levende ild.

Monaco gaspejs er til flaskegas (op til 11 kg), som nemt kan udskiftes.

 

Leveres komplet med 1,4 kg. lavasten og 4 stk. keramisk brænde.

Elektronisk tænding – Husk, at sætte batteri i!

Tiltsikring

Slange + Regulator

Hjul

Manual Monaco

Se mere i vores produktguide

Ønsker du en højere flamme på din gaspejs, så denne video

Vi anbefaler ikke, at du lægger ekstra keramisk brænde eller ekstra lavasten i denne pejs, da den forhøjede temperatur kan få glassiderne til at springe. Vær desuden opmærksom på, at brændet aldrig er meget tæt på eller rører ved en glasside.

 

 

Vægt 41 kg
Energikilde

Gas

Farve

Sort

Mål

H131 x B47 x D47 cm.

Materiale

Glas/Stål

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...