Densol Chicago Gasvarmer m/spiralflamme – 13,5 kW

2.995,00 kr.

Med en Chicago gasvarmer behøver du ikke bekymre dig om kølige aftner på terrassen, du kan bare læne dig tilbage i din havestol og nyde et par timer mere! Chicago brænder med en levende spiralflamme, som giver en næsten sydlandsk stemning og lyst til at blive siddende ude.

Varenummer (SKU): 31000 Kategorier: ,
Densol Chicago Gasvarmer m/spiralflamme – 13,5 kW

Med en Chicago gasvarmer behøver du ikke bekymre dig om kølige aftner på terrassen, du kan bare læne dig tilbage i din havestol og nyde et par timer mere! Chicago brænder med en levende flamme, som giver en næsten sydlandsk stemning og lyst til at blive siddende ude. Særligt for denne terrassevarmer er konstruktionen således, at flammen snor sig som den smukkeste spiral inde i glasset

Du får en virkelig lækker og stilren gasvarmer med en ekstra kraftig brænder. Med en højde på kun 177 cm. er terrassevarmeren ideel til opvarmning af arealer, hvor der er en begrænset højde f.eks. på overdækkede terrasser og altaner. Den flotte matsorte farve  og det smukke stå gitter og reflektor gør desuden terrassevarmeren til en eksklusiv og diskret tilføjelse til din indretning af dit uderum. Det gælder både i private hjem og på cafeer og restauranter.

Terrassevarmeren leveres med en brænder på 13,5 kW, som det højeste, og 5 kW som det laveste. Flammen/varmen har trinløs regulering, så du kan stille varmeren på lige præcis det niveau, du ønsker.
Chicago opfylder naturligvis alle gældende sikkerhedskrav, men som en ekstra sikkerhed afbrydes gasforsyningen, hvis terrassevarmeren vælter. Flammen brænder desuden i et specielt konstrueret glasrør fremstillet af borsilikatglas, der er utroligt stærk og splint-sikret.
Til denne terrassevarmer kan der bruges op til en 11 kg. gasflaske, som skjules i beholderdækslet under terrassevarmeren.
Leveres komplet med hjulsæt, slange, regulator og batteri.
Der anbefales at der er ca. 80 cm. op til brændbart materiale over gasvarmeren.
Læs her hvorfor du skal vælge en gasvarmer.
Vægt 26 kg
Effekt

13,5 kW

Energikilde

Gas

Farve

Rustfri, Sort

Mål

Ø53 x 177 cm

Materiale

Aluminium, Glas, Rustfrit stål

Placering

Udendørs, Udendørs (overdækket)

Montering

Fritstående

Producent

Densol

Dækning

6-7 m2

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...