Top-10

Her finder du de Top-10 mest populære havepejse til brænde i vores sortiment. Det er disse havepejse, vi sælger flest af og det er samtidig dem, vores kunder er mest begejstrede for. De har alle lang levetid, høj kvalitet, godt design og masser af god varme til mange timer på terrassen.

Du finder både pejse af beton, stål, ler og støbejern – de har hver især deres kvaliteter, som du kan læse om under varerene.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Viser alle 9 resultater

Betonpejse

Når du vælger en pejs i beton, får du en stor og robust pejs med en lang levetid, den kræver ingen speciel vedligehold og står stabilt i alt slags vejr.

Modellerne i vores sortiment er i høj kvalitet og kommer fra det tyske firma Buschbeck, som ikke går på kompromis med noget som helst.

Pejsene bliver leveret på en palle og skal samles med den medfølgende betonlim. Skulle du få brug for reservedele eller andet kan du bestille det hos os.

Støbejernspejse

Robust, langtidsholdbar og effektiv – ja, det er blot nogle af de ord, der beskriver støbejernspejse.

Støbejern ruster naturligt og man vil derfor hurtigt se en smuk patina på sin pejs, så den får et helt unikt udtryk.

Ønsker man gendanne det sorte look, kan man gøre dette med en spraymaling. Dette vil også bevirke, at pejsen er mere modstandsdygtig overfor den naturlige rust.

Stålpejse

Stål pejse er en populær løsning som udepejs på mange terrasser. De er praktiske, fornuftige i pris og kræver ingen vedligehold.

Stål ruster naturligt, og man vil derfor hurtigt se en smuk patina på sin pejs, så den får et helt unikt udtryk.

Ønsker man gendanne det sorte look, kan man gøre det med en spraymaling. Dette vil også gøre den mere modstandsdygtig overfor den naturlige rust.

Lerpejse

Der findes nok ikke meget smukkere pejse, end Mexico lerovne.
De originale lerovne er håndlavede i Mexico, og deres unikke udseende vil pryde enhver terrasse.

De kræver lidt vedligehold, og vi vedhæfter altid en fin vejledning med ovnene, så I sikrer jer optimal levetid og udnyttelse af jeres nye ovn.