Redwood Havepejs Luna

6.995,00 kr.

Luna havepejsen er lavet af en kombination mellem corten og børstet rustfrit stål. En yderst elegant havepejs, som pynter både med og uden ild.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 302010 Kategori:
Redwood Havepejs Luna

Smuk havepejs til det moderne hjem.

Alpha havepejsen er lavet af en kombination mellem corten og børstet rustfrit stål. Når pejsen bliver leveret er den stålgrå, men vil straks begynde sin patinering. Cortenstålet opnår hurtigt sin skønne rustrøde, og det rustfrie mellemstykke skaber en dyb og flot kontrast mellem den rå overflade fra cortenstålet og den børstede overflade fra det rustfrie stål – En yderst elegant havepejs, som pynter både med og uden ild.

Pejsen har et fint, stort brændkammer og god plads til brænde nederst.

Det rustfrie mellemstykke vil kræve løbende rengøring, for at det ser nyt og skinnende ud. Vi kan ikke garantere, at der ikke vil være mindre ufuldkommenheder i teksturen på det rustfrie stål.

Værktøjsfri samling.

Pejsen sendes i to separate pakker.

Vægt 45 kg
Energikilde

Brænde

Mål

H120 x B45 x D40 cm

Materiale

Cortenstål, Rustfrit stål

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Producent

Redwood

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...