SPAR 200 kr.

Mensa Heating Imus – 550W (1550W) – Infrarød

995,00 kr.

Imus er en ulv i fåreklæder, på trods af de kun 550W gør konstruktionen, at den varmer op til 1550W sammenlignet med andre modeller. Imus giver miljøvenlig udendørsvarme, lige der hvor du ønsker det. Imus terrassevarmer er udviklet, så den kan stå under dit havebord og gøre hyggelige aftenstunder længere.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
 • Vi sender varer hver dag
 • 60 dages fuld returret
 • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Mensa Heating Imus – 550W (1550W) – Infrarød

Imus er en ulv i fåreklæder, på trods af de kun 550W gør konstruktionen, at den varmer op til 1550W sammenlignet med andre modeller.

Imus giver miljøvenlig udendørsvarme, lige der hvor du ønsker det. Terrassevarmeren har en højde på kun 67 cm. og passer derfor ind under langt de fleste haveborde.
Varmeren er desuden udstyret med Mensa-Heating´s patenterede SAFE TO TOUCH teknologi, der gør at terrassevarmeren ikke er varm at røre ved, når den er i brug.

Imus er nem at tage frem eller flytte ind efter en hyggelig aften på terrassen, altanen eller campingpladsen. Terrassevarmeren skal blot tilsluttes til en stikkontakt, og straks derefter kan du nyde varmen og forlænge ude-sæsonen adskillige måneder. Med en innovative varmeteknologi varmer den kroppen op nedefra via infrarøde stråler og sikrer en behagelig varme i hele kroppen, der gør det til en fornøjelse af sidde ude til langt ud på sæsonen.

BEMÆRK: bruger kun 550 watt i timen, men den specielle konstruktion gør, at den varmer så meget som op til 1550 watt.

Manual findes her

Læs mere om varmeområder her

Vægt 3 kg
Producent

Mensa Heating

Farve

Grå, Hvid, Sort

Montering

Fritstående

Dækning

2 – 3 m2

Rørtype

Infrarød

Effekt

550W

Energiudnyttelse

90%

Materiale

Plast

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Mål

H67 x Ø20 cm.

IP klassificering

IP44

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

 • Forlængerledning til terrassevarmer - Sort - 10 meter
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

 • Mensa Heating Cover - Imus - Sort
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage