SPAR 1700 kr.

Heatcare Solo – 2000W – Infrarød ULG – Bluetooth og Fjernbetjening

Original price was: 3.495,00 kr..Current price is: 1.795,00 kr..

Modellen SOLO fra Heatcare kan styres ved hjælp af smartphone (iOS og Android). Terrassevarmeren leveres tillige med fjernbetjening, for dem der ikke ønsker at bruge APP. Terrassevarmeren er udført i førsteklasse materialer, for at sikre en lang levetid uden rust.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Heatcare Solo elvarmer med app-styring

Modellen Solo kan styres ved hjælp af smartphone (iOS og Android). Terrassevarmeren leveres tillige med fjernbetjening, for dem der ikke ønsker at bruge APP.

Via APP kan du kontrollere hver terrassevarmer individuelt (op til 15 enheder samtidig). Tænd og sluk funktion, trinløs regulering og timer funktion.

Heatcare Solo er udført i førsteklasse materialer for at sikre en lang levetid. Modellen er produceret i ekstruderet aluminium. Aluminium er vedligeholdsfrit og ruster ikke.
Varmeren leveres med en kvalitets reflektor, som vil holde sig blank år efter år. Reflektoren er en vigtig del af terrassevarmeren, idet en mat reflektor kan reducere varmen med op til 50% i forhold til en blank reflektor.

Ultra Low Glare teknologien reducerer lyset fra varmelampen med hele 80% (sammenlignet med traditionelle infrarøde terrassevarmere).

Terrassevarmeren har en IP65 godkendelse.  Det betyder kort og godt, at du kan placere varmeren hvor som helst, da den tåler alt slags vejr. Kvaliteten af materialerne i terrassevarmeren gør desuden, at der kun skal være en sikkerhedsafstand på 20 cm. op til loft eller markise.

100% støj- og lugtfri.
Easy-fix system (Nem udskiftning af rør).
Kvalitets reflektor for maksimal udnyttelse af varmen.
Levetid på element: Ca. 7000 timer.
Inklusiv væg/ loft beslag, 1,9 meter ledning og stikprop.

Se mere i vores produktguide

Vægt 3 kg
Dækning

10 – 12 m2

Effekt

2000W

Energikilde

EL – 230V

Farve

Sølv, Sort

Mål

H13 x B56 x D11 cm.

Materiale

Aluminium, Lakeret Aluminium

Montering

Lofthængt, Væghængt

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Heatcare

Energiudnyttelse

90%

Rørtype

Infrarød Ultra Low Glare

Styring

APP (Bluetooth), Fjernbetjening

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...