SPAR 500kr.

Mexico Pizzaovn – Original – XL

2.195,00 kr.

Ekstra stor pizzaovn. Bag lækre pizzaer udendørs – sammen med venner og familie omkring denne originale håndlavede mexicanske ler-bordovn.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

 • Vi sender varer hver dag
 • 60 dages fuld returret
 • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 1010 Kategori:
XL Pizzaovn inkl. stativ Ø68 cm

Ekstra stor original Mexicansk pizzaovn.

Med en diameter på Ø68 cm. er der mulighed for at lave et stort udvalg af grillretter og pizzaer på denne Mexicanske pizzaovn. Nu kan du forlænge de hyggelige grillaftener med en havepejs, der luner når mørket falder på. Denne pizzaovn har røgmunding i hårdtbrændt ler, og jernstativet, der følger med, løfter pejsen op, og gør den nem og sikker at anvende i det fri.
Der er virkelig god plads til pizzabagning!

 • Udvendige mål: Ø68 x 50 cm
 • Vægt: 35 kg

Optænding og madlavning

Optænd gerne i havepejsen med almindelige grillkul eller briketter, som er optændt i grillstarter. Fordel grillkul eller briketter jævnt ud i ovnen. Alternativt kan små stykker brænde anvendes.

Du kan også bruge ovnen til at lave små retter. Til madlavning anbefales det at bruge grillbakker, som placeres i ovnen på det optændte materiale. – Slip den lille køkkenchef løs og nyd resultatet.

Ovnen er beregnet til anvendelse i haver og på terrasser. Havepejsen er ikke frostsikker, og skal derfor opbevares indendørs når temperaturen kommer under 3 grader C.

Farven på ovnen vil forandres over tid, og der kan forekomme mindre afskalning af malingen, hvis der fyres meget hårdt i ovnen.

Vægt 35 kg
Energikilde

Brænde, Kul

Mål

Ø68 x 50 cm

Materiale

Ler

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...

 • Gardenlife Pizzaspade
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

 • Overtræk til Pizza ovn 55 cm
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage

 • Gardenlife Teleskop Blæserør
  Leveringstid:

  1 - 2 hverdage