Solamagic ECO+ PRO – 1400W – No Glare – Indbygning

5.495,00 kr.

Solamagic er et tysk kvalitetsprodukt fra absolut “øverste” hylde. Denne model er beregnet til indbygning i loftet, som er den mest gennemførte og eksklusive løsning, når man skal have en terrassevarmer hængende. Det er afdæmpet og diskret på en og samme tid.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Solamagic ECO+ PRO  på 1400W til indbygning

Dette er et tysk kvalitetsprodukt fra absolut “øverste” hylde. Denne model er beregnet til indbygning i loftet, som er den mest gennemførte og eksklusive løsning, når man skal have en terrassevarmer hængende. Det er afdæmpet og diskret på en og samme tid.

Varmeren er med “No Glare” teknologi, som har et meget begrænset rødt lys, dog uden at være for skarpt og generende. (Minimalt lys og max varme).

Disse rør har ved normal brug en levetid på ca. 10.000 timer, hvilket er ca. dobbelt så mange timer som de fleste andre rør på markedet.

Teknologien føles, som når man opvarmes af solen dog uden UVA- og UVB-stråler. Det er dig og tingene omkring, som bliver opvarmet af strålerne, og ikke luften, hvorfor den er økonomisk i drift. Der er ingen støj- eller lugtgener fra denne terrassevarmer, og den har fuld varmeeffekt så snart den tændes.

Terrassevarmeren er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, og har en IP X4 godkendelse, som gør den kan hænge ude hele året, og tåler al slags vejr. Den er derfor velegnet til både professionelt- samt privat brug på terrasser, altaner, balkoner, hobbyrum m.m.

Leveres med ramme til indbygning, som er let at montere, samt kabel på 1,8 m og jordstik.

Her finder du vores produktguide.

Monteringsvejledning

ECO+ PRO

DEN 5-DOBBELTE TESTVINDER

ECO+ PRO-varmelamperne er udnævnt til ”Bedst i test” hele fem gange – ganske enkelt fordi de er yderst effektive og dækker et stort areal. Derfor er de helt essentielle for dig med en stor terrasse eller udendørsareal. Det unikke ved ECO+ PRO er energiudnyttelsen, det mindskede rødlige restlys
og ikke mindst en mere stabil varme grundet den sølvbelagte reflektor – og dét kan mærkes, når du varmer dig under den.

I vores optik skal varmelamper være ekstremt effektive, men de skal være effektive på en måde, der ikke skader vores miljø. ECO+ PRO-varmelamperne er udviklet med vores patenterede High Performance-teknologi (HP), som gør, at varmebølgerne fra varmelampen kun opvarmer dét, de rammer. Der er altså intet spild af varme, da luften ikke varmes op. Det betyder også, at varmen ikke er påvirket af vind eller vejr, og du kan nyde de gode tider udenfor, selvom det blæser eller er koldt.

Vi har indbygget en chip i varmelegemet, som holder øje med, at energien altid udnyttes maksimalt. Derudover benytter Solamagic de mest raffinerede fillermaterialer, der giver størst mulig varmegengivelse og holdbarhed. Teknologien sikrer altså, at du får, hvad du betaler for.

Udover den høje effekt er vi også stolte af, at ECO+ PRO-varmelamperne udnytter 100 % af den tilførte energi. Det betyder i praksis, at der ikke er noget spild af energi og strøm, når du tænder for din ECO+ PRO. HP No-glare®-teknologien gør desuden, at du slipper for en stor del af det røde restlys*, når du varmer dig på terrassen. Du sætter selv stemningen og skal ikke bekymre dig om, at hyggen generes af et rødt restlys.

*ECO+ PRO giver dig varmen med 55-60 LUX/KW i restlys.

Vægt 5 kg
Montering

Indbygning

Materiale

Aluminium, Rustfrit stål

Effekt

1400W

Dækning

12 – 14 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Producent

Solamagic

Energiudnyttelse

92%

Farve

Antracite, Hvid, Sort, Titan

IP klassificering

IP X4

Mål

L69 x B32,5 x D11 cm. (inkl. flange)

Rørtype

No Glare

Styring

Ingen (kan tilkøbes)

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...