Solamagic ECO+ PRO HET Varmereguleringsenhed

1.995,00 kr.3.995,00 kr.

Har du en Solamagic ECO+ PRO terrassevarmer uden styring? Kunne du godt tænke dig at opgradere den med en fjernbetjening? Her er løsningen! Du kobler blot denne varmereguleringsenhed til din varmer og så har du mulighed for at styre den med EVO Fjernbetjeningen (nødvendigt tilkøb)

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Solamagic ECO+ PRO HET Varmereguleringsenhed

Har du en ECO+ PRO terrassevarmer uden styring? Kunne du godt tænke dig at opgradere den med en fjernbetjening? Her er løsningen!

Du kobler blot denne varmereguleringsenhed til din varmer og så har du mulighed for at tænde og slukke den med EVO Fjernbetjeningen (nødvendigt tilkøb), du kan desuden regulere styrken i din varmer op og ned efter behov.

Enheden passer til alle varmere uden styring og uanset mærke.

Fjernbetjeningen købes separat og har man flere varmere og dermed også bokse, kan 1 fjernbetjening benyttes til flere varmere.

Reguleringen findes i 3 udgaver og mulighederne ses herunder:

2000w: max 1 stk. af højest 2000w

3400w: max 1 stk. af højest 3400w

6800w: max 1 stk. af højest 6800w eller 2 stk. af højest 3400w pr. varmer

Produktguide

Vægt 0,5 kg
Effekt

2000W, 3400W, 6800W

Producent

Solamagic

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...