SPAR 500 kr.

Solamagic ECO+ PRO – 2000W – No Glare

Original price was: 3.495,00 kr..Current price is: 2.995,00 kr..

Solamagic Eco+ Pro terrassevarmere er med opdateret W-parabol/-reflektor, som øger levetiden for varmelegemet med op til 10% i forhold til tidligere modeller. Du får dermed en lang levetid helt op til 10.000 timer og 5 års garanti (jf. leverandørens betingelser). Du får en terrassevarmer, som er op til 80% billigere at bruge end gasvarme, og op til 42% mere effektive end en gennemsnitlige varmelamper og 8-10% højere udgangseffekt i forhold til tidligere modeller.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Solamagic Eco+ Pro infrarød terrassevarmer på 2000W
Med denne terrassevarmer får du varme for alle pengene, så du kan tilbringe flest mulige timer på terrassen.
Varmelampen er opdateret pr. april 2019 og yder nu om muligt endnu mere, end de tidligere modeller.
Den energirigtige varmelampe med No-Glare teknologi afgiver 90% mindre udstrålingslys, den er udstyret med de helt nye high performance varmeelementer og nye reflektorer. Varmeren afgiver 55-60 LUX.
Terrassevarmeren er velegnet til opsætning på væg, loft, i markisen eller parasol. Den har desuden en praktisk vippefunktion, så du nemt selv styrer varmen hen, hvor du vil have den
Serien af terrassevarmere er med opdateret W-parabol/-reflektor, som øger levetiden for varmelegemet med op til 10% i forhold til tidligere modeller. Du får dermed en lang levetid helt op til 10.000 timer og 5 års garanti (jf. leverandørens betingelser). Du får en terrassevarmer, som er op til 80% billigere at bruge end gasvarme, og op til 42% mere effektive end en gennemsnitlige varmelamper og 8-10% højere udgangseffekt i forhold til tidligere modeller.

Teknologien føles som når man opvarmes af solen, dog uden UVA- og UVB-stråler. Det er dig, der får gavn af den dejlige varme og ikke luften omkring dig. Der er ingen støj- eller lugtgener fra denne terrassevarmere, og den har fuld varmeeffekt så snart den tændes.

Den er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, og har en IP X4 godkendelse, som gør den kan hænge ude hele året, og tåler al slags vejr. Terrassevarmeren er derfor velegnet til både professionelt erhverv samt privat brug, på terrasser, altaner, balkoner, hobbyrum m.m. og kan med sine 2000 Watt opvarme et areal på op til 17 m2.

Der medfølger beslag til montering, som samtidig er designet således, at der automatisk skabes den fornødne sikkerhedsafstand til væg og loft.

Kipvinkel: +/- 30 grader.

Der er monteret et kabel på 1,8 m og jordstik.

Se teknisk datablad

Manual

Her kan du læse vores produktguide

Vægt 2 kg
Montering

Lofthængt, Væghængt

Materiale

Aluminium, Rustfrit stål

Effekt

2000W

Dækning

15-17 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Solamagic

Energiudnyttelse

94%

Farve

Antracite, Hvid, Sort, Titan

IP klassificering

IP X4

Mål

H11 x B44,4 x D17,6 cm.

Styring

Manuel

Rørtype

No Glare

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...