Solamagic Væg-/lofthængt

BEDST I TEST, TYSK GRUNDIGHED OG 5 ÅRS GARANTI SOM STANDARD

Ja, det er rigtig nok: bedst i test på produkt, den højeste kvalitet og 5 års garanti.

Når du køber en varmelampe fra Solamagic, er du sikker på, at kvalitet og innovation er i top. Hos Solamagic sørges der for, at alle produkter er udført i et eksklusivt design, som både er enkelt og elegant i diskrete farver, der passer ind i de fleste hjem. Du kan selvfølgelig også selv vælge farven på dine varmelamper.

Tilpas visning

Filter

Montering

Energikilde

Placering

Producent

Effekt

Viser alle 14 resultater

ECOPRO – DEN 5-DOBBELTE TESTVINDER

ECOPRO-varmelamperne er udnævnt til ”Bedst i test” hele fem gange – ganske enkelt fordi de er yderst effektive og dækker et stort areal. Derfor er de helt essentielle for dig med en stor terrasse eller udendørsareal. Det unikke ved ECOPRO er energiudnyttelsen, det mindskede rødlige restlys
og ikke mindst en mere stabil varme grundet den sølvbelagte reflektor – og dét kan mærkes, når du varmer dig under den.

I Solamagic’s optik skal varmelamper være ekstremt effektive, men de skal være effektive på en måde, der ikke skader vores miljø. ECOPRO-varmelamperne er udviklet med vores patenterede High Performance-teknologi (HP), som gør, at varmebølgerne fra varmelampen kun opvarmer dét, de rammer. Der er altså intet spild af varme, da luften ikke varmes op. Det betyder også, at varmen ikke er påvirket af vind eller vejr, og du kan nyde de gode tider udenfor, selvom det blæser eller er koldt.

Der er indbygget en chip i varmelegemet, som holder øje med, at energien altid udnyttes maksimalt. Derudover benytter Solamagic de mest raffinerede fillermaterialer, der giver størst mulig varmegengivelse og holdbarhed. Teknologien sikrer altså, at du får, hvad du betaler for.

Udover den høje effekt, udnytter ECOPRO-varmelamperne 100 % af den tilførte energi. Det betyder i praksis, at der ikke er noget spild af energi og strøm, når du tænder for din ECOPRO. HP No-glare®-teknologien gør desuden, at du slipper for en stor del af det røde restlys*, når du varmer dig på terrassen. Du sætter selv stemningen og skal ikke bekymre dig om, at hyggen generes af et rødt restlys.

*ECOPRO giver dig varmen med 55-60 LUX/KW i restlys.

PREMIUM+ – MERE END DU FORVENTER

Med Solamagics PREMIUM+ får du ikke bare verdens bedste varmelampe. Du får også den tyske kvalitet på både design og teknologi.

PREMIUM+ er udviklet og patenteret af Solamagic og tilhører den nye generation af High Performance- varmelegemer. Det patenterede Solastar-ultra® High Performance-varmelegeme gør varmelampen ekstremt effektiv og er samtidig prisvenlig. High Performance betyder mindre energiforbrug og større varmeeffekt.

Du får altså en eksklusiv varmelampe, der ikke halter i hverken effekt, kvalitet eller design. Det er den perfekte varmelampe til dig, der ønsker et gennemført produkt ned til mindste detalje og en high end-varmelampe udover det sædvanlige.

PREMIUM+ er det eneste produkt på markedet, som er udstyret med softstart in rush-beskyttelsessystem, som sikrer, at du har din varmelampe i mange, mange år. Sammen med beskyttelsessystemet og andre top of line-teknologier som sølvbelagte asymmetriske reflektorer, der giver dig endnu mere varme i komfortzonen for den samme lave driftsøkonomi, er valget af PREMIUM+ gjort nemt for dig.

PREMIUM+ er det ultimative kvalitetsprodukt. Her er de bedste teknologier kombineret og pakket det ind i tysk kvalitet og smukt minimalistisk design. På denne måde passer PREMIUM+ ind i alle haver, terrasser og altaner og giver dig varme og hygge.

AIR+ – VARMELAMPEN HELT UDEN GENERENDE RØDLIGT LYS

AIR+ er en revolution inden for varmelamper. Solamagic AIR+ er som den eneste varmelampe på markedet helt uden restlys (< 1 LUX/ KW). Den infrarøde varmeløsning er baseret på den nye Solamagic Wave®-varmeteknologi, der sammen med High Performance ZeroGlare®- varmelegemet gør, at AIR+ giver dig varmen, uden at hele rummet er badet i et rødligt lysskær. Det er den perfekte løsning for dig, der ønsker masser af varme og hygge, uden at dette forstyrres af andet end de levende stearinlys på bordet.
AIR+ er udviklet til og det helt rigtige valg til orangerier, udestuer og andre lukkede rum, fordi Wave®-teknologien gør, at varmelampen også delvist opvarmer luften, så I ikke skal fryse.