SPAR 1500 kr.

Solamagic PREMIUM+ – 2500W – Ultra No Glare – Fjernbetjening

Original price was: 8.495,00 kr..Current price is: 6.995,00 kr..

Terrassevarmeren er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, og har en IP X4 godkendelse, som gør den kan hænge ude hele året, og tåler al slags vejr. Terrassevarmeren fra Solamagic er derfor velegnet til både professionelt erhverv samt privat brug – på terrasser, altaner, balkoner, i orangeriet, havepavillonen eller hobbyrum m.m.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Solamagic PREMIUM+ på 2500W med Fjernbetjening

Med denne terrassevarmer til får du varme for alle pengene, så du kan tilbringe flest mulige timer på terrassen.

Alle Solamagic PREMIUM+ varmere er opdateret pr. april 2019 og yder nu om muligt endnu mere, end de tidligere modeller.
Den energirigtige varmelampe med Ultra No-Glare-teknologi afgiver 90% mindre udstrålingslys, den er udstyret med de helt nye high performance varmeelementer og nye sølvbelagte og asymmetriske reflektorer, som forbedrer varmereproduktionen og varmedistributionen med op til hele 15-18%.
PREMIUM serien er fremstillet med det nye, ultra-sikre optimerede dobbelt softstart-system, der sikrer endnu bedre mod fejl på elnettet og lynnedslag.
Derudover er designet gennemført ned til mindste detalje. Serien er udviklet til dig, der stiller høje krav til både æstetik og funktionalitet. Du fornemmer det med det samme, denne terrassevarmer i en klasse for sig. Det slanke elegante design, den gennemførte finish og den høje kvalitet i alle komponenter sikrer, at terrassevarmeren til enhver tid matcher dine forventninger.

PREMIUM+ serien er terrassevarmere med opdateret W-parabol/-reflektor, som øger levetiden for varmelegemet med op til 10% i forhold til tidligere modeller. Du får dermed en lang levetid helt op til 10.000 timer og 5 års garanti (jf. leverandørens betingelser). Du får en terrassevarmer, som er op til 80% billigere at bruge end gasvarme, og op til 42% mere effektive end en gennemsnitlige varmelamper og 8-10% højere udgangseffekt i forhold til tidligere modeller.
Teknologien føles som når man opvarmes af solen, dog uden UVA- og UVB-stråler. Det er dig, der får gavn af den dejlige varme og ikke luften omkring dig. Der er ingen støj- eller lugtgener fra  modellen, og den har fuld varmeeffekt så snart den tændes.

PREMIUM+ 2500 ARC giver dig endnu mere fleksibilitet, da du med den medfølgende fjernbetjening kan du tænde, regulere og slukke varmelampen, som du ønsker det.

Den er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, og har en IP X4 godkendelse, som gør den kan hænge ude hele året, og tåler al slags vejr. Terrassevarmeren er derfor velegnet til både professionelt erhverv samt privat brug – på terrasser, altaner, balkoner, i orangeriet, havepavillonen eller hobbyrum m.m.

Der medfølger kabel på 1,8 m og jordstik.

Kipvinkel: 45 grader

Her finder du vores produktguide.

Monteringsvejledning

Produktark

 

PREMIUM+

MERE END DU FORVENTER

Med PREMIUM+ får du ikke bare verdens bedste varmelampe. Du får også den tyske kvalitet på både design og teknologi, som vi er så stolte af.

PREMIUM+ er udviklet og patenteret af Solamagic og tilhører den nye generation af High Performance- varmelegemer. Det patenterede Solastar-ultra® High Performance-varmelegeme gør varmelampen ekstremt effektiv og er samtidig prisvenlig. High Performance betyder mindre energiforbrug og større varmeeffekt.

Du får altså en eksklusiv varmelampe, der ikke halter i hverken effekt, kvalitet eller design. Det er den perfekte varmelampe til dig, der ønsker et gennemført produkt ned til mindste detalje og en high end-varmelampe udover det sædvanlige.

PREMIUM+ er det eneste produkt på markedet, som er udstyret med softstart in rush-beskyttelsessystem, som sikrer, at du har din varmelampe i mange, mange år. Sammen med beskyttelses systemet og andre top of line-teknologier som sølvbelagte asymmetriske reflektorer, der giver dig endnu mere varme i komfortzonen for den samme lave driftsøkonomi, har vi gjort valget nemt for dig.

PREMIUM+ er det ultimative kvalitetsprodukt. Vi har sørget for at kombinere alle de bedste teknologier og pakket det ind i tysk kvalitet og smukt minimalistisk design. På denne måde passer den ind i alle haver, terrasser og altaner og giver dig varme og hygge.

Vægt 7,81 kg
Montering

Væghængt

Materiale

Aluminium, Rustfrit stål

Effekt

2500W

Dækning

17-19 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Solamagic

Energiudnyttelse

92%

Farve

Antracite, Hvid, Sort, Titan

IP klassificering

IP X4

Mål

H20 x B86,6 x D9,2 cm.

Rørtype

Ultra No Glare

Styring

Fjernbetjening

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.