SPAR 1500 kr.

Burda Relax Glass – 1800W – Infrarød ULG – Fjernbetjening – Indbygning

7.495,00 kr.

Eksklusiv og elegant terrassevarmer i ypperste kvalitet fra tyske Burda. Et No-glare varmepanel til indbygning i loftet ude som inde.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 86301 Kategorier: , , ,
Burda Relax Glass Frame terrassevarmer til indbygning

Eksklusiv og elegant terrassevarmer i ypperste kvalitet fra tyske Burda.
– Et produkt som er velegnet til både privat og professionelt brug.

Varmeelementet i panelet er infrarød strålevarme i kortbølgespektret, som giver en optimal og behagelig varmeudstråling. Den keramiske glasfront, SCHOTT NEXTREMA, på panelet reducerer det røde skær fra varmeelementet væsentligt og det afgiver derfor ikke noget generende skær.

Varmepanelet kan bruges både ude og inde og det kan monteres på væg eller i loftet. Der er mulighed for at vinkle varmeren hele 45 grader på væggen, og 30 grader hvis den sidder i loftet.

Med den indbyggede controller/varmeregulering kan man opnå den mest behagelige varme, samtidig med en økonomisk og miljøvenlig drift.

Man skal være opmærksom på, der er en reaktionstid på op mod et par minutter, på denne type varmepanel, før end der er fuld power på varmen.

Produktguide

Manual

Vægt 9 kg
Montering

Indbygning

Materiale

Aluminium, Stål

Effekt

1800W

Dækning

6 – 8 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Producent

Burda

Mål

B23,1 x L97,8 x D12,3 cm.

Farve

Hvid, Sort

Rørtype

Infrarød Ultra Low Glare

Indbygningsdybde

min. 28 cm.

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.