Solamagic AIR+ – 2000W – Zero Glare – Indbygning

11.995,00 kr.12.995,00 kr.

Den energirigtige varmelampe fra Solamagic med Zero-Glare-teknologi afgiver intet restlys, den er udstyret med de helt nye high performance varmeelementer og nye sølvbelagte og asymmetriske reflektorer, som forbedrer varmereproduktionen og varmedistributionen med op til hele 15-18%.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Solamagic AIR+ på 2000W til indbygning

Med denne terrassevarmer til indbygning får du varme for alle pengene, så du kan tilbringe flest mulige timer på terrassen.

Alle AIR+ varmere er opdateret pr. april 2019 og yder nu om muligt endnu mere, end de tidligere modeller.
Den energirigtige varmelampe med Zero-Glare-teknologi afgiver intet restlys, den er udstyret med de helt nye high performance varmeelementer og nye sølvbelagte og asymmetriske reflektorer, som forbedrer varmereproduktionen og varmedistributionen med op til hele 15-18%.
AIR+ serien er fremstillet med det nye, ultra-sikre optimerede dobbelt softstart-system, der sikrer endnu bedre mod fejl på elnettet og lynnedslag.
Derudover er designet gennemført ned til mindste detalje. Serien er udviklet til dig, der stiller høje krav til både æstetik og funktionalitet. Du fornemmer det med det samme, denne terrassevarmer i en klasse for sig. Det slanke elegante design, den gennemførte finish og den høje kvalitet i alle komponenter sikrer, at terrassevarmeren til enhver tid matcher dine forventninger.

AIR+ serien er terrassevarmere med opdateret W-parabol/-reflektor, som øger levetiden for varmelegemet med op til 10% i forhold til tidligere modeller. Du får dermed en lang levetid helt op til 10.000 timer og 5 års garanti (jf. leverandørens betingelser). Du får en terrassevarmer, som er op til 80% billigere at bruge end gasvarme, og op til 42% mere effektive end en gennemsnitlige varmelamper og 8-10% højere udgangseffekt i forhold til tidligere modeller.
Teknologien føles som når man opvarmes af solen, dog uden UVA- og UVB-stråler. Det er dig, der får gavn af den dejlige varme og ikke luften omkring dig. Der er ingen støj- eller lugtgener fra denne terrassevarmer, og den har fuld varmeeffekt så snart den tændes.

Terrassevarmeren er skabt til indbygning i loftet. Den er fremstillet i vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, og har en IP X4 godkendelse, som gør at den naturligvis kan hænge ude hele året, og tåler al slags vejr. Terrassevarmeren er derfor velegnet til både professionelt erhverv samt privat brug – på terrasser, altaner, balkoner, i orangeriet, havepavillonen eller hobbyrum m.m.

Der medfølger montage-flange med monterings-huller, kabel på 1,8 m og jordstik.

Kipvinkel: 20 grader

Her finder du vores produktguide.

Monteringsvejledning her finder du mål og andre informationer på modellen.

 

AIR+

VARMELAMPEN HELT UDEN GENERENDE RØDLIGT LYS

AIR+ er en revolution inden for varmelamper. Solamagic AIR+ er som den eneste varmelampe på markedet helt uden restlys (< 1 LUX/ KW). Den infrarøde varmeløsning er baseret på den nye Solamagic Wave®-varmeteknologi, der sammen med High Performance ZeroGlare®- varmelegemet gør, at AIR+ giver dig varmen, uden at hele rummet er badet i et rødligt lysskær. Det er den perfekte løsning for dig, der ønsker masser af varme og hygge, uden at dette forstyrres af andet end de levende stearinlys på bordet.

Essentiel til orangeriet og udestuen AIR+ blev oprindeligt udviklet til orangerier, indglassede balkoner og udestuer. Områder, hvor du virkelig kan følge naturens gang og nyde en mørk vinteraften, uden at du bliver forstyrret af et uønsket restlys fra din varmelampe.

Det helt specielle uderum er også et sted til fordybelse og nærvær med venner og familie, hvor lyset strømmer ind – sammen med kulden. AIR+ er det helt rigtige valg til orangerier, udestuer og andre lukkede rum, fordi Wave®-teknologien gør, at varmelampen også delvist opvarmer luften, så I ikke skal fryse.

AIR+ gør din bolig større Solamagic AIR+ er varmelampen, som giver dig mulighed for at gøre din bolig større. Har du et orangeri, en udestue, overdækket terrasse eller indglasset balkon, kan du med installation af en AIR+-varmelampe fra Solamagic let øge antallet af brugsdage. Og ofte er disse rum husets hyggeligste – især på en mørk efterårsaften, hvor du med en varmelampe kan have det lunt og rart.

Vægt 9 kg
Montering

Indbygning

Materiale

Aluminium, Rustfrit stål

Effekt

2000W

Dækning

16 – 18 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Producent

Solamagic

Energiudnyttelse

92%

Farve

Antracite, Hvid, Sort, Titan

IP klassificering

IP X4

Rørtype

Zero Glare

Styring

Ingen (kan tilkøbes)

Indbygningsdybde

min. 20 cm.

Variant

Reduceret Flange, Standard Flange

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.