Burda – Relax Glass Compact – 2000W – Infrarød ELG

4.995,00 kr.

Smuk Burda RELAX GLASS COMPACT IRA terrassevarmer med minimalt lys – nyd endnu flere timer på terrassen.

På fjernlager 5-7 dage
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): 860230 Kategorier: , ,
Smuk Burda RELAX GLASS COMPACT IRA Terrassevarmer med minimalt lys

Ny kompakt strålevarmer med tonet glaskeramisk Schott Nextrema® og de bedste varmeresultater på udendørsarealer takket være infrarød kortbølge IR-A. Udstyret med infrarød fjernbetjening og WiFi-forbindelse via smartphone-app (Android / iOS).

Den kompakte WiFi-strålevarmer RELAX GLASS COMPACT med varmekrævende infrarød kortbølge runder RELAX GLASS-familien af ​​fra september 2021. Udover konventionel styring via infrarød fjernbetjening eller vippekontakt, kan denne nye el-varmer tilsluttes WiFi-netværket via en gratis app (TUYA eller SMART LIFE) og bekvemt betjenes med din smartphone.

RELAX GLASS COMPACT er den mest kompakte, vandtætte kortbølgevarmer i RELAX GLASS-serien. Med en effekt på 2000W giver den optimal varmeydelse i alle udendørs områder takket være infrarød kortbølge. Designet med sort ‘hus’ og med en varmebestandig, sort glaskeramisk front fra Schott gør, at varmeren passer elegant ind i terrassestemningen. Udover væg- og loftmontering med formonterede beslag, er en fritstående løsning også mulig. Med vores nye TWIN-beslag kan to strålevarmere monteres sikkert på RELAX STAND-stativet og dermed give fleksibel og mobilvarme, hvor det er nødvendigt.

Terrassevarmeren tænder øjeblikkeligt, der er ingen opvarmningstid. Ligeledes er lysafgivelsen minimeret med 95% – takket være extreme low glare rør.

Se mere i vores produktguide

Manual

Vægt 3,3 kg
Dækning

10 – 12 m2

EAN

4260409697751

Effekt

2000W

Energikilde

EL – 230V

Energiudnyttelse

94%

Farve

Sort

IP klassificering

IP65

Leverandør Varenr.

BRELG2000RDW-1

Mål

74,2 x 13,9 x 11 cm

Materiale

Rustfrit aluminium, Schott Nextrema® keramisk glas

Montering

Væghængt / Lofthængt

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Burda

Rørtype

Infrarød Extreme Low Glare

Styring

Fjernbetjening og WiFi

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...