Eurom Alutherm – 1000W/1500W/2000W/2500W – WiFi

1.095,00 kr.1.395,00 kr.

Termostatstyret el-radiatorer i aluminium med flot design. Kan stå på gulvet eller monteres på væg.  Styres med fjernbetjening eller App(WiFi), hvor man kan tænde og slukke, samt skrue op og ned for temperaturen. Indbygget timer der kan justeres på både timer og ugedage.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Diskret og praktisk El-radiator med WiFi styring fra Eurom

Eurom Alutherm  El-Radiator er en elegant og stilren radiator med konvektorfunktion i et meget tyndt design, som både kan monteres på væg eller stå frit på gulvet.

Denne model fra Hollandske Eurom er udført så flot og lækkert, at man gerne vil vise den frem, hvor en alternativ energikilde som oftest vil blive forsøgt gemt væk.

Radiatoren har indbygget WiFi-kontrol og kan dermed betjenes via smartphone ved hjælp af en App, også på langdistancen, så man kan skrue op for varmen til man kommer hjem. Det er dog også muligt at betjene radiatoren med den medfølgende fjernbetjening.

Med denne App er det muligt at se temperaturen i det pågældende rum samt indstille den til at tænde og slukke på bestemte tidspunker i løbet af ugen. Dette er både energibesparende og økonomisk, samtidig med man undgår unødigt slid på selve radiatoren, da den ikke behøver varme på højeste effekt konstant.

Ligeledes er radiatoren forsynet med LCD display så man kan se temperaturen i rummet.

Særdeles velegnet til sommerhuse, annekser samt stue, soveværelse, køkken og kontorer.

Sikkerhedsmæssigt er ovnen udstyret med en overophedningsswitch, således den selv slår fra, hvis uheldet er ude.

Brugervejledning finder du her

Produktguide

Vægt N/A
Producent

Eurom

Montering

Fritstående, Væghængt

Materiale

Aluminium/Glas/Metal

Effekt

1000W, 1500W, 2000W, 2500W

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs

Styring

Fjernbetjening og App(WiFi)

Farve

Hvid

IP klassificering

IP24

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.