SPAR 100kr.

Fire Pit bålrist – DEMO

Original price was: 995,00 kr..Current price is: 895,00 kr..

DEMO – Mindre pæn emballage – Varen fejler intet

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1054-1 Kategori:
Fire Pit bålrist – DEMO – mindre pæn emballage – varen fejler intet

Dansk designet bål/grill-rist

Greenhand bålristen kan tages med ud i naturen eller nedstøbes i haven. Det medfølgende jordspyd gør, at risten kan flyttes rundt i haven, hvis jordspyddet ikke nedstøbes.

Jordspyddet og risten adskilles let med bolte, så risten kan tages ind. Grillristen kan aftages ved rengøring og flyttes i højden / drejes efter ønske via håndtaget.

The Fire Pit er justerbar i højden og låses i den ønskede position med den flytbar sikkerhedssplit. Grillristen kan drejes 360 grader, så det er sikkert at tænde bålet eller ved oprydning.

– Materiale: Metal med krombelagt overflade
– Mål: Rist Ø 58 cm
– Justerbar højde 15-65 cm
– Vægt: 10 kg
– Leveres usamlet

Vægt 12 kg

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.