SPAR 2964kr.

Firkantet biopejs med rundende kanter – Hvid – DEMO

Original price was: 3.999,00 kr..Current price is: 1.035,00 kr..

Udstillingsmodel, små ridser kan forekomme, glasskærm mangler – KUN AFHENTNING

Firkantet biopejs til montering på vægge. Pejsen er lavet i pulverlakeret stål og har en flot hvid overflade.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 307010 Kategori:
Firkantet biopejs med rundende kanter – Hvid – Udstillingsmodel, små ridser kan forekomme, glasskærm mangler – KUN AFHENTNING

Kvadratisk væghængt biopejs i hvid pulverlakeret stål. Højde og bredde er 50 cm og der medfølger et 1,5 liter manuelt bioethanol brandkar.

Firkantet biopejs til montering på vægge. Pejsen er lavet i pulverlakeret stål og har en flot hvid overflade.

Bioethanol Brandkar

Der medfølger et 1,5 liter bioethanol brandkar til pejsen. Brandkarret et manuelt og skal derfor tændes med en lighter, men kræver af den grund ikke tilslutning af strøm. Brandkarret er justerbart og man vil derfor kunne justere højden på flammerne.

En fuld opfyldning af brandkarret vil give en forventet brændetid på op til 6 timer.

Brandkarret er desuden fyldt med keramisk vat, der absorberer bioethanolen og sikrer, at man ikke kan spilde det ud af brandkarret igen, efter det er blevet påfyldt. Dette er med til at sikre mod brandfare og ulykker.

Biopejsens varmeeffekt

Det medfølgende brandkar har en varmeeffekt på 1,76 kW. Det svarer cirka til 1/3 af varmeeffekten fra en almindelige brændeovn.

Medfølger i pakken

  • Væghængt biopejs
  • Manuelt brandkar
  • Justerings- og slukningsværktøj
  • Skruer til montering
  • Manual

Installation og montering

Pejsen monteres nemt på væggen ved hjælp af de medfølgende skruer, der skal blot skal bruges i væggen i en afstand, der passer med monteringshullerne på bagsiden af pejsen. Pejsen udformet sådan, at der er et lille mellemrum mellem bagsiden af pejsen og væggen, og pejsen kan derfor monteres på alle typer af vægge.

Vær opmærksom på, at væggen skal kunne bære vægten af pejsen. Det kan på nogle typer af vægge derfor være nødvendigt, at benytte sig af specielle rawlplugs.

Vægt 5 kg
Effekt

1,5 kW

Energikilde

Bioethanol

Farve

Hvid

Materiale

Lakeret stål

Montering

Væghængt

Placering

Indendørs

Mål

H50 x B50 x D20 cm.

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.