SPAR 296kr.

HAITI – Rundt håndlavet bålfad i kraftigt stål 80 cm. med håndtag – DEMO

Original price was: 1.295,00 kr..Current price is: 999,00 kr..

Varenummer (SKU): 322-1 Kategori:

OBS!!! DER ER EN SMULE OVERFLADERUST/PATINA I SELVE BÅLFADET, DET HAR EN BETYDNING OG VIL SANDSYNLIGVIS OGSÅ KOMME PÅ ET PRODUKT TIL FULD PRIS EFETR MEGET KORT TID.

Vil du gerne kunne tænde bål og hygge omkring ilden med familie og venner, men har du ikke plads eller lyst til et bålsted i haven? Så er et bålfad en fantastisk løsning – og især dette bålfad er virkeligt smart med håndtag på siden, som gør det nemt at placere bålet netop der, hvor du ønsker det.

Bålfadet er stort og solidt, så du kan roligt invitere til bålmad eller pandekager og popcorn, der skal nok være plads til alle omkring bålet.

Fadet er håndlavet europæisk kvalitetsprodukt fra Cook King. Det er udført i kraftigt sortlakeret stål, det står solidt på tre ben og  har monteret to håndtag.

Mål : 80 cm. Ø. / 30 cm. H. 

Vægt 20 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Stål

Energikilde

Brænde

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.