SPAR 404kr.

HEAT1 ECO Pro-line – 2300W – Carbon – Fjernbetjening – BF23

Original price was: 1.799,00 kr..Current price is: 1.395,00 kr..

HEAT1 ECO Pro-line væghængt terrassevarmer – Kraftfuld og elegant 2300W terrassevarmer med indbygget Ultra Low Glare Carbon rør.
Topkvalitet – her er på alle måder sørget for den mest sikre og effektive kvalitet.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 212011-1 Kategori:
HEAT1 ECO Pro-line væghængt terrassevarmer

Kraftfuld og elegant terrassevarmer på 2300W med ULG Carbon rør – Perfekt til professionel brug, hvor der stilles de højeste krav til levetid, sikkerhed og funktionalitet. Men også helt ideel til din private terrasse, hvor du ønsker masser af varme og mindre lys. Du indstiller nemt varmeniveauet på et af de 4 trin, så varmen hele tiden passer til dig og dine gæster.
Terrassevarmeren er udført i aluminium med nikkel-krom belagt beskyttelsesgitter. Varmeren er IP65 klassificeret, hvilket betyder at produktet er fuldstændig støvtæt og tåler en direkte vandstråle. Der ud over har terrassevarmeren timer-funktion og den leveres med fjernbetjening. 

5 års garanti.

Produktguide

Manual

Vægt 4 kg
Montering

Væghængt

Materiale

Aluminium

Dækning

10 – 12 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Effekt

2300W

Energiudnyttelse

92%

Farve

Sort

IP klassificering

IP65

Producent

Heat1

Rørtype

Carbon

Styring

Fjernbetjening

Mål

H14 x B72,2 x D13,2 cm.

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...