SPAR 304kr.

Hortus Loftmodel – 1500W – Infrarød Halogen – DEMO

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 595,00 kr..

Enkel, smart og praktisk varmelampe i klassisk design, til at hænge i loftet på den overdækkede terrasse, udestuen eller i teltet.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 64415-1 Kategori:
Hortus Loftmodel – 1500W – Infrarød Halogen – DEMO

HELT NY – MINDRE PÆN EMBALLAGE

Enkel, smart og praktisk varmelampe i klassisk design, til at hænge i loftet på den overdækkede terrasse, udestuen eller i teltet.

Med sin naturlige placering over havebordet, vil denne varmer forlænge udendørssæsonen, men kan også med fordel anvendes indendørs.

Lampen er i vedligeholdelsesfrit aluminium og plast, og har en energiudnyttelse på 80 %. Samtidig er varmeren miljøvenlig kontra gas, da den kun udleder 1/3 CO2. Med andre ord, så er det moderne og effektiv teknologi med miljørigtig opvarmning.

Modellen har infrarødt Quartz halogenrør som er mellem/kortbølget, som opvarmer det som strålerne rammer, så man undgår energispild, da luften ikke opvarmes og blæses væk.

Dette medfører en CO2 udledning på ca. 1 kg. i timen

Rørene har en levetid på minimum 5000 timer.

Der er mulighed for at vælge mellem 2 varmeniveauer på denne model.

Lampen er monteret med 2 halogenrør, hvor man med et træk i snoren aktivere det ene rør, (600 watt), og ved et træk mere, aktiveres det andet rør, (1500 watt), og tilsvarende skal gøres når man ønsker at slukke.

Dækningsområdet er et havebord med 4-6 personer.

Den er let at betjene via sit snoretræk, og stikket skal blot sættes i stikkontakten, så er den klar til brug. Den monterede ledning måler 180 cm.

Foruden varme afgiver den også et varmt hvidt lys.

Der medfølger et kædeophæng på 60 cm.

Opstartstid: 5 sec.

Funktionstid/timer: Op til 5000

Se mere i produktguiden

Manual

 

Vægt 2 kg
Montering

Lofthængt

Materiale

Aluminium/Plast

Effekt

1, 5 kW

Dækning

4-5 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.