SPAR 150kr.

Hortus Terrassevarmer Under-bordet-model 1200W

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 349,00 kr..

Varenummer (SKU): 201009 Kategorier: ,

Smart, fritstående terrassevarmer lige til at placere, hvor man har behovet f.eks. under havebordet. Let at flytte rundt med, og den skal blot tilsluttes en stikkontakt, så varmer den.

Varmeren har en ydelse på 1200 Watt, hvilket typisk dækker et område rundt om et bord med 4-6 personer, eller et område på 3-4 m2. Det, som rammes af strålerne bliver opvarmet, og ikke luften, hvorfor varmen heller ikke blæses væk af vinden. Denne teknologi er økonomisk i drift, og har en energiudnyttelse på hele 92%. Driftsomkostningerne er på ca. 2,64 kr. pr/time.
Der udledes ca. 1 kg. CO2 pr/time.

Efter kun 1 sekund i opstartstid, yder terrassevarmeren allerede maksimal varme. 
Af sikkerhedsmæssige årsager, er varmeren udstyrret med en væltesikring som slukker, hvis uheldet er ude, og så snart man rejser den op igen, starter den straks med at varme påny.

Bund og top er udført i rustfrit stål, og røret i midten af aluminium.
Produktet er udstyrret med IP55 godkendelse.
Golden Tube varmerøret har en levetid på ca. 7000 timer.

Mål: 52 x 24 cm.

Leveres komplet med 1,8 meter ledning.

Vægt 4 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Aluminium/stål

Effekt

1, 20 kW

Dækning

2 – 3 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.