SPAR 350 kr.

Hortus under bord model – 1200W – ULG

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 549,00 kr..

Hortus under bord model med infrarøde golden tube rør er monteret med en tung fod af stål, som gør den meget stabil i forhold til at vælte, men skulle uheldet være ude, er den udstyret med en “væltesikring”, som gør den automatisk slår fra.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Hortus Gulvmodel med infrarøde kortbølge quartzrør – 1200W

HORTUS under bord modellen til placering under dit havebord er perfekt til at sikre en god varme nedefra, så I kan nyde en dejlig sommeraften på terrassen uden at fryse om benene. Denne HORTUS terrassevarmer under bord model spreder varmen 360 grader med en kortbølge infrarød ultra low glare teknologi.

Terrassevarmeren skal blot tilsluttes strøm, så er den klar til brug. Modellen kan let flyttes rundt, så du kan bruge den flere forskellige steder, når blot der er adgang til en stikkontakt. Bunden og toppen er fremstillet i pulverlakeret stål og det sorte rør i aluminium. Der er indbygget væltesikring, hvilket betyder, at strømmen afbrydes i tilfælde af, at terrassevarmeren vælter. Strømmen genetableres i det øjeblik terrassevarmeren rejses op igen. Et overtræk kan købes som ekstra tilbehør.

Produktguide

Manual

 

 

Vægt 3 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Aluminium

Effekt

1200W

Dækning

4-5 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Mål

H65 x Ø20 (bund) x Ø11 (top) cm.

Energiudnyttelse

92%

Farve

Sølv, Sort

IP klassificering

IP55

Producent

Hortus

Rørtype

Infrarød Halogen

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...