SPAR 2000kr.

Mensa Vireoo cafébord – 400W – Indbygget infrarød varme – REST

Original price was: 3.495,00 kr..Current price is: 1.495,00 kr..

Vireoo funktionel og praktisk varmebord designet af Danske Mikael Mammen. Vi sidder udendørs og pakker os ind i tæpper, men her er et bedre bud på, hvordan du forlænger udendørssæsonen. Den nye terrassevarmer Vireoo er et miljøvenlig cafébord med indbygget terrassevarmer placeret ved benene.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 70700 Kategorier: ,
Mensa Vireoo cafébord – 400W – Indbygget infrarød varme

Vireoo funktionel og praktisk varmebord designet af Danske Mikael Mammen.

Vi sidder udendørs og pakker os ind i tæpper, men her er et bedre bud på, hvordan du forlænger udendørssæsonen. Den nye terrassevarmer Vireoo er et miljøvenlig cafébord med indbygget terrassevarmer placeret ved benene.

Vireoo er opbygget som et cafébord, som samtidig fungerer som en terrassevarmer. En nem måde at udvider sæsonen på altaner og terrasser.

Den smukke Werzalit-bordplade er en solid bordplade, der er specielt designet til cateringsektoren. Det er robust og visuelt et ægte blikfang. Overfladen er også nem at rengøre. Den ekstra melaminbelægninggiver en ædel glans og er derfor mere slidstærk end konventionelle bordplader. Bordpladen er helt sort.

– Under bordet infrarød terrasse varmer der giver behagelig varme til kroppen

– SIKKER at RØRE – man kan ikke brænde sig – patenteret teknologi

– Miljøvenlig

– Tåler VAND (IPX4)

– Flot dansk design

– Inklusiv sort, rund werzait bordplade på Ø60 cm.

Varmekilden er specialudviklet og placeret under bordet, så varmen spredes behageligt op gennem kroppen. Når vi fryser, lukkes blodtilførslen til arme og ben automatisk, så der er varme nok til kroppens vitale organer. Arme og ben er derfor nogle af de steder, vi først begynder at fryse. Vireoo holder benene varme og kroppens anatomi sørger for, at varmen bliver fordelt til resten kroppen.

Grundet placeringen af varmeelementet og den specialbyggede pære, nedbringes forbruget til blot 400 Watt pr. bord, hvilket gør terrassevarmeren til en yderst billig varmekilde.

Bordet leveres med en 6 meter lang ledning.

Vægt 20 kg
Montering

Fritstående

Materiale

Rustfrit stål

Dækning

3 – 4 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs

Producent

Mensa Heating

Effekt

400W

Farve

Rustfri, Sort

Rørtype

Infrarød Low Glare

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.