Mexico ovn Tibor

1.295,00 kr.

Varenummer (SKU): 1104 Kategori:

Super smart og lækker Mexico ovn, som både er moderne og klassisk på en og samme tid, med sine skarpe hofter, og som samtidig både kan varme og hygge.
Pejsen er 100 % håndlavet i ler, og med sikkerhed fremstillet efter gamle originale håndværksmæssige traditioner i Mexico.
Desuden har ovnen en stor herlighedsværdi med sit smukke ydre, og sit varme indre, til stor glæde for familie og venner. Et oplagt samlingspunkt i haven eller på terrassen. 
Med sit meget store og rummelige brændkammer, har man nem adgang til brændet og flot udsyn til ilden. (Man kommer næsten til at tænke på en frøs mund, når man kigger på pejseåbningen, hvilket giver den en skulpturel virkning).
Ovnen bliver leveret i en flot gråmeleret farve med nister, som giver et granitlignende udtryk, og både understel og låg medfølger. (Understellet er udført i sortlakeret stål).
Mål : 59 x 134 cm. (Ø x H).  

Vægt 23 kg
Montering

Fritstående

Dækning

3 – 4 m2

Energikilde

Brænde

Placering

Udendørs

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.