RedFire Juan Mexico ovn

1.195,00 kr.

Skøn, stor Mexicoovn. Ideel til hygge i haven og på terrassen. Autentisk udført.

Varenummer (SKU): 401032 Kategori:
RedFire Juan Mexico ovn

Skøn pejs – Ideel til hygge i haven og på terrassen med varmen fra den knitrende ild. Praktisk stor åbning, som gør det nemt at tænde op og rengøre ovnen. Leret holder godt på varmen, så ovnen er helt bestemt en god varmekilde.

Originalt håndlavet i Mexico. Fremstillet efter gamle traditioner, hvor leret f.eks. er æltet i hånden for at undgå lufthuller. Bedste og højeste kvalitet.
Langtidsbrændt ler som giver lang levetid.
Leveres med låg samt understel.
Ovnen skal opbevares frostfrit.

Farven på ovnen vil forandres over tid, og der kan forekomme mindre afskalning af malingen, hvis der fyres meget hårdt i ovnen.

Se mere om vedligeholdelse i vores produktguide

Vægt 33 kg
Farve

Mat Sort

Materiale

Ler

Montering

Fritstående

Placering

Udendørs

Mål

110 x Ø44 cm.

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...