SPAR 600kr.

Sunred Artix – 1500W – Infrarød Halogen – Fjernbetjening – DEMO

Original price was: 1.495,00 kr..Current price is: 895,00 kr..

NY OG UBRUGT I MINDRE PÆN EMBALLAGE.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2015002-3 Kategorier: ,
Sunred Artix på 1500W inkl. fjernbetjening

 

Enkel, smart og praktisk varmelampe i klassisk design, til at sætte op i loftet på den overdækkede terrasse, udestuen eller i teltet. Nyd på denne måde endnu flere skønne timer ude.

Terrassevarmeren er skjult under den smukke lampeskærm og fremstår derfor diskret og elegant. Lampeskærmen er udført i polyester.

Varmeren er billig i drift, da det typisk koster 1/4 af, hvad en gasvarmer koster i brug, og har en energiudnyttelse på 80%. Samtidig er varmeren miljøvenlig i modsætning til f.eks. gas, da den kun udleder 1/3 CO2. Med andre ord, så er det moderne og effektiv teknologi med miljørigtig opvarmning.

Modellen er udstyret med et infrarødt halogenrør, som opvarmer det som strålerne rammer, så man undgår energispild, da luften ikke opvarmes og blæses væk. Rørene har en levetid på minimum 5000 timer.

Der er mulighed for at vælge mellem 3 indbyggede effekttrin henholdsvis 500/1000/1500W, som sammen med det indbyggede LED lys kan reguleres fra den medfølgende fjernbetjening. Lys og varme kan ikke reguleres hver for sig..

Der medfølger et kædeophæng på 60 cm.

Produktguide

Manual

Vægt 3 kg
Montering

Lofthængt

Materiale

Aluminium, Plast

Effekt

1500W

Dækning

4-5 m2

Energikilde

EL – 230V

Placering

Indendørs, Udendørs (overdækket)

Energiudnyttelse

80%

Farve

Sort

IP klassificering

IP24

Mål

H30 x Ø50 cm.

Producent

Sunred

Rørtype

Infrarød Halogen

Styring

Fjernbetjening

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...