SPAR 500 kr.

Terrassevarmer Classic – 13 kW – Gas

995,00 kr.1.195,00 kr.

Når solen forsvinder og natten melder sin ankomst, kan du med Classic forlænge opholdet ude med et par timer eller tre. Tænd terrassevarmeren og nyd varmen og hyggen.
Terrassevarmeren er udstyret med en kraftig 13 kW brænder og den store reflektor (Ø80 cm.) sikrer en stor rækkevidde, så alle kan få glæde af varmen.

Leveringstid:

1 - 2 hverdage

Ryd
  • Vi sender varer hver dag
  • 60 dages fuld returret
  • Vi yder 2 års reklamationsret
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Terrassevarmer Classic – 13 kW – Gas

Når solen forsvinder og natten melder sin ankomst, kan du nu forlænge opholdet ude med et par timer eller tre. Tænd terrassevarmeren og nyd varmen og hyggen.
Terrassevarmeren er udstyret med en kraftig 13 kW brænder og den store reflektor (Ø80 cm.) sikrer en stor rækkevidde, så alle kan få glæde af varmen.
Udendørs varmelampe består af stander, kvalitets brænderhoved og skærm. Elektronisk tænding. Trinløs justering. (5-13 kW). 11 kg gasflaske anvendes.

Produktguide

Vægt 20,5 kg
Materiale

Lakeret stål

Dækning

3 – 4 m2

Energikilde

Gas

Placering

Udendørs

Farve

Sølv, Sort

Mål

220 x Ø80 (top) cm.

Effekt

13 kW

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.

Du kunne også være interesseret i...