Terrassevarmer Gas Totum

12.995,00 kr.

Varenummer (SKU): 30666 Kategori:

Eksklusiv terrassevarmer med mange ekstra funktioner – såsom indbygget højttaler og LED lys i vekslende farver efter eget valg.

Terrassevarmeren er designet til at tilføje stemning og hygge i enhver have eller på enhver restaurant.
Modellen er udført i pulverlakeret rustfrit stål, der er farvet sort, for at give terrassevarmeren et moderne look.
Det unikke design gør at modellen Totum skiller sig ud fra de traditionelle terrassevarmere. Derved opnås en større spredning af varmen.
Varmeeffekten er på hele 10,4 kW.
Modellen Totum er meget mere end en terrassevarmer. Via den indbyggede højttaler kan man trådløst afspille musik fra sin IPod, Iphone, Mac  eller PC og derve lytte til sine ynglings sange i haven eller på terrassen, imens man nyder varmen.
Terrassevarmeren har også LED stemningsbelysning, der er perfekt til at give stemning og hygge. Lyset stråler fra siden af terrassevarmeren i flere forskellige valgfrie farver.
-Unikt design.
-Stor varmeeffekt.
-Interne højtalere.
-Sæt stikket i Ipod eller enhver anden mp3-afspiller.
-4 meter varme radius.
-LED Stemningsbelysning.
-Leveres 90% samlet.

Bemærk passer kun til 5 kg. gasflasker (ikke 10/11 kg.)

Vægt 30 kg

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.