Gasvarmer UFO EB/08 – 10 kW

4.995,00 kr.

Denne gasdrevne og meget kraftige terrassevarmer er særdeles velegnet til professionelt brug på bl.a. restauranter, barer, cafeer og åbne markedspladser

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 55221 Kategorier: ,
Gasvarmer UFO EB/08 – 10 kW

Denne gasdrevne og meget kraftige terrassevarmer er særdeles velegnet til professionelt brug på bl.a. restauranter, barer, cafeer, åbne markedspladser o.s.v.

Med sin kraftfulde power på hele 10 kW, kan den, ved en placeringshøjde mellem 2,8 – 4,0 meter, opvarme et areal på 5,0 meter i diameter ved jordhøjde.

Som udgangspunkt er lampen tiltænkt en sammenkobling af flere varmelamper til en fælles rørføring, som får gassen tilført fra en gastank.

Modellen er tophængt, hvilket betyder, at der er uanede muligheder for placering af varmelampen – kun fantasien sætter grænser. Dette betyder også at der spares plads på jorden, og man kommer ikke i karambolage med en stander, og man undgår tillige at den vælter.

Med sin kraftige reflektorskærm i aluminium vil varmen effektfuldt blive kastet mod jorden, og man vil derved straks opleve en yderst behagelig varme omkring sig.

En varmelampe, som både kan forlænge de lune sommeraftener, men som absolut også kan give ophold udendørs en kold vinterdag.

Den er udstyret med elektronisk Piezotænding, som gør det både nemt og sikkert at starte varmelampen.

Læs mere i vores produktguide

Vægt 10 kg
Montering

Lofthængt

Materiale

Aluminium/stål

Dækning

16 – 18 m2

Energikilde

Gas

Placering

Udendørs

Mål

Ø80 x H65 x B88 cm

Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem PostNord. Ved betaling opkræver vi derfor de af PostNord fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet. Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

Vi tilbyder betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron og Mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay.

Betaling for ordren trækkes først når varerne afsendes fra lageret.